Evakuisano preko 50 porodica iz Bošnjačke mahale

- U naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice situacija je i dalje ozbiljna i za sada je evakuisano više od 50 porodica sa leve strane istočnog mosta.  

Srbija 19.01.2023 | 20:20
Evakuisano preko 50 porodica iz Bošnjačke mahale

Sve opštinske službe i vatrogasci su na terenu i evakuišu stanovništvo ugroženo poplavama, bez obzira na nacionalnu pripadnost, prenosi TV Most.

 Sada je važno da se sačuvaju životi a kasnije ćemo zajedno, sa Kancelarijom za KiM nadoknaditi materijalnu štetu, istakao je predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

„Situacija jeste ozbiljna, iziskuje pre svega solidarnost i jedinstvo, da pokažemo da svi moramo da brinemo jedni o drugima. Evakuisano je preko 50 porodica. Zahvalnost dugujemo vatrogasnom timu, inspekcijama i pre svega građanstvu koje pokazuje solidarnost da se u ovom momentu osnažimo i podržimo“, rekao je Spirić.

Evakuisani građani koji nemaju gde, biće smešteni u Studentskom centru Prištinskog univerziteta.

(Tanjug Foto: Tanjug/TV Most) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Priroda čini ćuda!

19.01.2023 19:52

Ako se narodi nece licno da objedinine odnosno politicari Bozija sila ucini To. Dokaz je To pravi Kako su pred Bogom svi narodi isti nema dijeljenja po vjeri. Tu Boziji zakon vlada. Jedan je Bog .

ODGOVORITE
Name

Apsurdan komentar

21.01.2023 13:19

Apsurdan koliko i naša religija! Priroda u naslovu a u nastavku bog!?!? Jadoooooo!