Познат идентитет страдалог младића на планини Љубић

 - Тијело лица из Прњавора чији су иницијали В.Н. /23/ пронађено је на планини Љубић, а поред њега је био пиштољ, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Република Српска 10.01.2023 | 12:26
Познат идентитет страдалог младића на планини Љубић

Тијело двадесеттрогодишњег лица пронађено је јуче у 16.00 часова.

Увиђај је обавио дежурни тужилац бањалучког Окружног јавног тужилаштва Сања Гузина са полицијским службеницима Полицијске станице Прњавор.

"Ради утвђивања тачног узрока и времена смрти тужилац је наложио обдукцију тијела, која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске", наводи се у саопштењу.

Дежурни тужилац је наложио и да се предузму све потребне истражне мјере и радње као и вјештачења ради утвђивања свих околности које су довеле до смрти. 

Бањалучки портал Српскаинфо пише да је реч о Небојши Вуковићу, бубњару бенда Деминутив из Прњавора, који су недавно побиједили на Бањалучкој гитаријади.

Од бубњара на друштвеним мрежама опростили су се чланови бенда Деминутив.
 "Драги наши, јављамо вам се и ми да кроз дубоку бол потврдимо све те тужне гласине. Наш насмејани лидер, наша најчупавија глава Прњавора јуче нас је напустила у својој 22. години живота. Овај остављени тројац остаје без најдражег ритма у свом животу, и срца им настављају куцати у једном, за нешег Нешу. Свирај, анђеле, на неком љепшем мјесту. Воле те твоји деминутивчићи", саопштили су из бенда.

(БН/Срна Фото: Илустрација) 

Коментари / 0

Оставите коментар