Кћерка Массима Савића открила шта је било у плану

Кћерка Массима Савића објавила је на друштвеним мрежама фотографију на којој позира с оцем и дечком, те је открила да се планирала вјенчати на стару годину.

Магазин 01.01.2023 | 19:10
Кћерка Массима Савића открила шта је било у плану

"Данас смо нас троје требали стајати овако загрљени, али пред матичним уредом. Тата нас је планирао изненадити пјесмом. Провест ћу остатак живота покушавајући опростити свемиру за ову бол", написала је Мирна уз фотографију на којој позира с оцем и дечком Игором Павловићем.

Многи су јој упутили ријечи подршке у коментарима.

"Која предивна фотографија… Драга Мирна кад вас видим овако загрљене и насмијане сигуран сам да је отишао испуњен и поносан. Најискреније саучешће", "Нажалост, није био у прилици изабрати кад ће нас напустити. Колико се сјећам увијек је за тебе говорио да си паметна, мудра, организирана и никад се није бринуо да ћеш направити праве одабире. Твоје срце је изабрало и Маx је, сигурна сам, био миран. Срце познаје ожиљке, али може зарасти. Твоја рана је велика, али јој немој дозволити да расте. Тражи ослонац и пружит ће ти се! Што год да требаш", неки су од коментара.

(Клиx Фото: фејсбук) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Невјероватно!!!

01.01.2023 20:46

Нигдје друго нисам прочитао да је болестан! Један од ликова мог дјетињства. Нисам га активно слушао, али "Странац у ноћи" је музичко дјели што само глух није могао чути 80-их на радију и тв, ондашњих станица. Његов заштитни знак! Лик из једног сретног времна, заувијек је отишао у легенду!

ОДГОВОРИТЕ