Kćerka Massima Savića otkrila šta je bilo u planu

Kćerka Massima Savića objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj pozira s ocem i dečkom, te je otkrila da se planirala vjenčati na staru godinu.

Magazin 01.01.2023 | 19:10
Kćerka Massima Savića otkrila šta je bilo u planu

"Danas smo nas troje trebali stajati ovako zagrljeni, ali pred matičnim uredom. Tata nas je planirao iznenaditi pjesmom. Provest ću ostatak života pokušavajući oprostiti svemiru za ovu bol", napisala je Mirna uz fotografiju na kojoj pozira s ocem i dečkom Igorom Pavlovićem.

Mnogi su joj uputili riječi podrške u komentarima.

"Koja predivna fotografija… Draga Mirna kad vas vidim ovako zagrljene i nasmijane siguran sam da je otišao ispunjen i ponosan. Najiskrenije saučešće", "Nažalost, nije bio u prilici izabrati kad će nas napustiti. Koliko se sjećam uvijek je za tebe govorio da si pametna, mudra, organizirana i nikad se nije brinuo da ćeš napraviti prave odabire. Tvoje srce je izabralo i Max je, sigurna sam, bio miran. Srce poznaje ožiljke, ali može zarasti. Tvoja rana je velika, ali joj nemoj dozvoliti da raste. Traži oslonac i pružit će ti se! Što god da trebaš", neki su od komentara.

(Klix Foto: fejsbuk) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nevjerovatno!!!

01.01.2023 20:46

Nigdje drugo nisam pročitao da je bolestan! Jedan od likova mog djetinjstva. Nisam ga aktivno slušao, ali "Stranac u noći" je muzičko djeli što samo gluh nije mogao čuti 80-ih na radiju i tv, ondašnjih stanica. Njegov zaštitni znak! Lik iz jednog sretnog vremna, zauvijek je otišao u legendu!

ODGOVORITE