М:тел улаже у безбједност и ефикасност запослених

Компанија м:тел, поред улагања у опрему и сервисе за најбоље корисничко искуство, ове године с нарочитом пажњом и посвећеношћу улаже у своје запослене, односно стварање што бољих услова рада и обезбјеђивања неопходних средстава и опреме за рад.  

Република Српска 22.12.2022 | 14:16
М:тел улаже у безбједност и ефикасност запослених

Јелена Триван, генерална директорка компаније м:тел је, 22. децембра у Бањалуци, уручила кључеве нових 18 возила колегама из десет организационих цјелина ове компаније.

Како је истакла, важно је да колеге које раде на терену имају сигурна и добра возила, како би посао могли да обављају безбједно, што је и најважније, те ефикасно и квалитетно.   

Како истичу из ове компаније, нови менаџмент је од момента када је преузео дужност, уложио велика средства у обезбјеђивању што бољих услова рада за запослене, без обзира на локацију на којој они раде.  

(ПР)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Лујо

22.12.2022 13:39

Најнељудскија фирма, сервис пљачке, не јављају се корисницима на телефоне, краду људе исмијавају, крадја у основи још од мобиса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

22.12.2022 14:43

Улажу,ал зато нас гуле ко будале.Треба намирити оно пто је онај Деспотовић покрао па удари по нама,сваког 30 у јесецу скину по још једну марку...

ОДГОВОРИТЕ