M:tel ulaže u bezbjednost i efikasnost zaposlenih

Kompanija m:tel, pored ulaganja u opremu i servise za najbolje korisničko iskustvo, ove godine s naročitom pažnjom i posvećenošću ulaže u svoje zaposlene, odnosno stvaranje što boljih uslova rada i obezbjeđivanja neophodnih sredstava i opreme za rad.  

Republika Srpska 22.12.2022 | 14:16
M:tel ulaže u bezbjednost i efikasnost zaposlenih

Jelena Trivan, generalna direktorka kompanije m:tel je, 22. decembra u Banjaluci, uručila ključeve novih 18 vozila kolegama iz deset organizacionih cjelina ove kompanije.

Kako je istakla, važno je da kolege koje rade na terenu imaju sigurna i dobra vozila, kako bi posao mogli da obavljaju bezbjedno, što je i najvažnije, te efikasno i kvalitetno.   

Kako ističu iz ove kompanije, novi menadžment je od momenta kada je preuzeo dužnost, uložio velika sredstva u obezbjeđivanju što boljih uslova rada za zaposlene, bez obzira na lokaciju na kojoj oni rade.  

(PR)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Lujo

22.12.2022 13:39

Najneljudskija firma, servis pljačke, ne javljaju se korisnicima na telefone, kradu ljude ismijavaju, kradja u osnovi još od mobisa

ODGOVORITE
Name

Miki

22.12.2022 14:43

Ulažu,al zato nas gule ko budale.Treba namiriti ono pto je onaj Despotović pokrao pa udari po nama,svakog 30 u jesecu skinu po još jednu marku...

ODGOVORITE