Погинуо младић (19) у судару са камионом код Добоја

У саобраћајној несрећи која се догодила јутрос око шест часова, на магистралном путу Добој-Модрича, у мјесту Плочник, смртно страдало лице иницијала Д.П. (19) саопштено је из ПУ Добој.

Република Српска 17.12.2022 | 12:33
Погинуо младић (19) у судару са камионом код Добоја

У овој саобраћајној незгоди учествовала су лица иницијала Б.М. из Бањалуке, које је управљало теретним возилом марке ''мерцедес'' и лице иницијала Д.П. (2003) из Добоја, које је управљало путничким аутомобилом марке ''ауди''.

Увиђај су извршили службеници Полицијске станице за безбједност саобрацаја Добој у присуству дежурног тужиоца ОЈТ Добој.

Након  једночасовног застоја, саобраћај на овој дионици је поново пуштен у саобраћај.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Професионалац.

17.12.2022 12:36

Боже драги сачувај,Шта ови млади Раде на Цести,УБИЦЕ,КАМИКАЗЕ,Безброј пута сам се увјерио уххх,немам ријечи.Још ако им укажеш на вандалски понашање је негодују,чак би се и Физички обрачунавати УБИ Боже.АУДи 19,год то све довољно говори..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диого

17.12.2022 14:13

Не пиши глупости, не познајеш ни један детаљ о несрећи. Ако ти је фазон само да напишеш нешто, тражи себи друго мјесто и "шарај" своје небулозе другдје. Не суди о момку које је, нажалост на истини, не суди по броју година, нити по ауту. Не познајеш ништа. Не стављај све под исту капу и је генерализуј. Паметније ти дође. Иначе ово ми је први коментар на овим друштвеним мрежама, али сам морао, јер можда знам нешто више од тебе па кад сам прочитао овакав сраман коментар, нисам могао да ти не одговорим. Свако ти добро, али опет кажем, не осуђуј неког кога не познајеш и не суди ситуације и дешавања која, у овом случају ти нису позната.

Name

Василије

17.12.2022 17:18

Момак је ујутро исао на посао,није долазио из ноцниг излазка нити је дивљао,то сто ти осудјујес по годинама и ауту је сасвим погресно