Poginuo mladić (19) u sudaru sa kamionom kod Doboja

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko šest časova, na magistralnom putu Doboj-Modriča, u mjestu Pločnik, smrtno stradalo lice inicijala D.P. (19) saopšteno je iz PU Doboj.

Republika Srpska 17.12.2022 | 12:33
Poginuo mladić (19) u sudaru sa kamionom kod Doboja

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovala su lica inicijala B.M. iz Banjaluke, koje je upravljalo teretnim vozilom marke ''mercedes'' i lice inicijala D.P. (2003) iz Doboja, koje je upravljalo putničkim automobilom marke ''audi''.

Uviđaj su izvršili službenici Policijske stanice za bezbjednost saobracaja Doboj u prisustvu dežurnog tužioca OJT Doboj.

Nakon  jednočasovnog zastoja, saobraćaj na ovoj dionici je ponovo pušten u saobraćaj.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Profesionalac.

17.12.2022 12:36

Bože dragi sačuvaj,Šta ovi mladi Rade na Cesti,UBICE,KAMIKAZE,Bezbroj puta sam se uvjerio uhhh,nemam riječi.Još ako im ukažeš na vandalski ponašanje je negoduju,čak bi se i Fizički obračunavati UBI Bože.AUDi 19,god to sve dovoljno govori..

ODGOVORITE
Name

Diogo

17.12.2022 14:13

Ne piši gluposti, ne poznaješ ni jedan detalj o nesreći. Ako ti je fazon samo da napišeš nešto, traži sebi drugo mjesto i "šaraj" svoje nebuloze drugdje. Ne sudi o momku koje je, nažalost na istini, ne sudi po broju godina, niti po autu. Ne poznaješ ništa. Ne stavljaj sve pod istu kapu i je generalizuj. Pametnije ti dođe. Inače ovo mi je prvi komentar na ovim društvenim mrežama, ali sam morao, jer možda znam nešto više od tebe pa kad sam pročitao ovakav sraman komentar, nisam mogao da ti ne odgovorim. Svako ti dobro, ali opet kažem, ne osuđuj nekog koga ne poznaješ i ne sudi situacije i dešavanja koja, u ovom slučaju ti nisu poznata.

Name

Vasilije

17.12.2022 17:18

Momak je ujutro isao na posao,nije dolazio iz nocnig izlazka niti je divljao,to sto ti osudjujes po godinama i autu je sasvim pogresno