Мушкарац организовао венчање за 12 сати да би усрећио болесну вереницу! (ФОТО)

Да живот може да приреди неочекиване ситуације и учини да почнемо другачије да гледамо на њега, доказ је један пар који је недавно стао на луди камен и доказао да је љубав изнад свега, па чак и изнад болести.

Занимљивости 15.12.2022 | 15:32
Мушкарац организовао венчање за 12 сати да би усрећио болесну вереницу! (ФОТО)
Реј и Норина, сада већ под заједничким презименом Новаро, уназад неколико мјесеци су планирали вјенчање, али Норина битка са раком дебелог цријева их је спријечила у томе. Међутим, након њеног недавног погоршања болести и хоспитализације, гдје је завршила на интезивној нези, вјереник је пресјекао.
 
 
Послије разговора са онкологом, Реј је знао да мора нешто да учини. Није није могао, али ни желио да се одвоји од Норине, те је ноћ провео спавајући крај ње у болничком кревету. А онда се десио кључни тренутак! Реј је 29. новембра пришао својој вереници Норини, која је лежала у постељи, пољубио је и рекао јој: "Данас се вјенчавамо".
 
Дванаест сати касније, особље Хјустонске болнице одвезло је Норину у болничку капелу у блиставо бијелој вјенчаници, док се будући муж потрудио да за 12 сати организује све што је потребно, од цвијећа, фотографа, декорације, па све до гостију који су отказали све своје обавезе како би присуствовали овом изненадном вјенчању.
 
"Сви су се укључили и окупили, пазећи да имам најбоље вјенчање икада. Није могло бити савршеније", рекла је Норина, док је Реј изјавио да је само желио да својој вјереници да завјет на вјечну љубав.
 
"Требало ми је више од тога да будем њен дечко или вјереник", рекао је он.
 

Погледајте у галерији како је венчање изгледало:

(ГласСрпске)

Подијелите вијест:

Коментари / 0

Оставите коментар