СПЕЦИЈАЛНЕ НАГРАДЕ ЗА МУНДИЈАЛ: Клади се у Меридиану, погоди највећу квоту и освоји вредне поклоне!

Светско првенство је и даље у фоку и тако ће бити готово све до краја децембра, па зашто не бисмо уживали у фудбалском спектаклу?

Спорт 03.12.2022 | 19:32
СПЕЦИЈАЛНЕ НАГРАДЕ ЗА МУНДИЈАЛ: Клади се у Меридиану, погоди највећу квоту и освоји вредне поклоне!

Спортска кладионица Меридиан овај Мундијал чини још узбудљивијим и на прави фудбалски спектакл додаје и фантастично такмичење ПОГОДИ НАЈВЕЋУ КВОТУ, која вам доноси луду забаву и могућност да освојите фантастичне награде!

иПад, иПхоне 14, Аппле Wатцх и чак 500.000 РСД бонуса за онлине клађење - све су то награде које могу бити твоје!

Шта треба да урадиш?

За почетак, неопходно је да се региструјеш на меридианбет.рс сајту или мобилној апликацији, а онда учествујеш у такмичењу ПОГОДИ НАЈВЕЋУ КВОТУ!

У промоцији учествују сви тикети одиграни на меридианбет.рс сајту или апликацији, као и тикети одиграни на Меридиан уплатним местима уз Меридиан плус картице. У промоцији учествују и добитни и недобитни тикети. Укупна погођена квота код недобитних тикета рачуна се као производ свих погођених квота на тикету.

Минимална уплата је 100 РСД уз минималан број парова на тикету 5, као и минималном квотом по пару 1.35. Такође, потребно је да тикет садржати минимум један меч из понуде за Светско првенство у Катару за текући дан.

Победници су они играчи који на крају такмичарског периода имају тикет са највећом погођеном квотом.

ПРИКЉУЧИ СЕ, ПОБЕДИ И НАВИЈАЈ СВЕТСКИ!

МЕРИДИАН ПОКЛАЊА НАЈВЕЋИ БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ: Уколико још увек немаш отворен налог на меридианбет.рс сајту, региструј се већ данас јер том приликом добијаш фантастичан бонус без услова – чак 2.000 ДИНАРА ЗА ТИКЕТ!

(ПР)