Звицера покушали убити нападачи који су дошли из БиХ

Плаћене убице, грешком су крајем септембра у Панами убиле двојицу телохранитеља Радоја Звицера, одбеглог вође "кавачког клана" и тако, по ко зна који пут, Звицер је избегао сигурну смрт. Нападачи су стигли из Босне и Херцеговине, Хрватске и Македоније, а наручиоци Звицеровог убиства били су спремни да им плате чак четири милиона евра.

Свијет 04.11.2022 | 23:26
Звицера покушали убити нападачи који су дошли из БиХ

Вест о његовој ликвидацији, одјекнула је 30. септембра у Србији и региону, али званичне потвде нигде није било. Наредна два дана, било је потпуно непознато да је међу двојицом убијених Црногораца - Звицер.

 Након што је почетком септембра ликвидиран вођа "шкаљарског клана" Јовица Вукотић, шкаљарци су ово видели као своју победу, пошто су, како се сумња, они наручили убиство у Панами ради освете за убиство Вукотића.

Међутим, док су "шкаљарци" су славили, "кавчани" су ћутали.

Звицерове ћерке биле су активне у том периоду на друштвеним мрежама, а снимак је једна од њих објавила и на друштвеној мрежи ТикТок где је са својом мајком и супругом Звицера, Тамаром, позирала уз стихове познатих извођача Јале и Бубе.

Тек јуче, стигла је информација да су у пуцњави у Панами убијени Звицерови телохранитељи,.

Плаћене убице су грешком пуцале на аутомобил "лексус", који се налазио испред "мерцедеса" у којем је, наводно, био вођа "кавчана".

Он је наводно био у "мерцедесу" са блиским сарадником М. Б. док су двојица телохранитеља била у "лексусу" испред њих. Како се сумња, ишли су ка Звицеровој вили у преграђу Панама ситија, где су их затекла четворица нападача.

Наводно, двојица су чекала са пушкама испред виле, док су друга двојица била на мотору у близини. Док је Звицер са обезбеђењем прилазио вили, сва четворица су испалила рафале на "лексус", убивши двојицу телохранитеља.

Како се сумња, када је то видео Звицеров пријатељ М. Б. који је наводно био за воланом "мерцедеса" само је додао гас и њих двојица су побегли.

Нападачи су стигли из Босне и Херцеговине, Хрватске и Македоније, а наручиоци Звицеровог убиства били су спремни да им плате чак четири милиона евра.

Међутим, након што су схватили да су погрешни људи усмрћени, а да је Звицер ипак остао жив, плаћеним убицама се изгубио сваки траг, пише <спан стyле="цолор: #3598дб;">Блиц.

(БН Фото: Адриа медиа гроуп)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Дјо

05.11.2022 05:54

Доселиосе Звицер у Бакинце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биља

05.11.2022 07:37

Одувијек је и био у Бакинцима.

Name

ре

05.11.2022 21:54

А овај се крије само у дрзавама гдје амери имају апролутну контролу (Украјина, Црна Гора, Босна, Панама, Емирати....)...

Name

Гух

05.11.2022 06:57

Додик нек вам преведе и објасни своје ракане хракане и кркане

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

05.11.2022 08:00

Звицер је вероватно негде у управи полиције,под Лукачевом заштитом..зна се ко су главни за наркотике-муп пц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијук

05.11.2022 14:21

Цовек је могуце и агент циа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.11.2022 21:37

Звицер је агент ДЕА а ради мало и приватно са стране...