Zvicera pokušali ubiti napadači koji su došli iz BiH

Plaćene ubice, greškom su krajem septembra u Panami ubile dvojicu telohranitelja Radoja Zvicera, odbeglog vođe "kavačkog klana" i tako, po ko zna koji put, Zvicer je izbegao sigurnu smrt. Napadači su stigli iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije, a naručioci Zvicerovog ubistva bili su spremni da im plate čak četiri miliona evra.

Svijet 04.11.2022 | 23:26
Zvicera pokušali ubiti napadači koji su došli iz BiH

Vest o njegovoj likvidaciji, odjeknula je 30. septembra u Srbiji i regionu, ali zvanične potvde nigde nije bilo. Naredna dva dana, bilo je potpuno nepoznato da je među dvojicom ubijenih Crnogoraca - Zvicer.

 Nakon što je početkom septembra likvidiran vođa "škaljarskog klana" Jovica Vukotić, škaljarci su ovo videli kao svoju pobedu, pošto su, kako se sumnja, oni naručili ubistvo u Panami radi osvete za ubistvo Vukotića.

Međutim, dok su "škaljarci" su slavili, "kavčani" su ćutali.

Zvicerove ćerke bile su aktivne u tom periodu na društvenim mrežama, a snimak je jedna od njih objavila i na društvenoj mreži TikTok gde je sa svojom majkom i suprugom Zvicera, Tamarom, pozirala uz stihove poznatih izvođača Jale i Bube.

Tek juče, stigla je informacija da su u pucnjavi u Panami ubijeni Zvicerovi telohranitelji,.

Plaćene ubice su greškom pucale na automobil "leksus", koji se nalazio ispred "mercedesa" u kojem je, navodno, bio vođa "kavčana".

On je navodno bio u "mercedesu" sa bliskim saradnikom M. B. dok su dvojica telohranitelja bila u "leksusu" ispred njih. Kako se sumnja, išli su ka Zvicerovoj vili u pregrađu Panama sitija, gde su ih zatekla četvorica napadača.

Navodno, dvojica su čekala sa puškama ispred vile, dok su druga dvojica bila na motoru u blizini. Dok je Zvicer sa obezbeđenjem prilazio vili, sva četvorica su ispalila rafale na "leksus", ubivši dvojicu telohranitelja.

Kako se sumnja, kada je to video Zvicerov prijatelj M. B. koji je navodno bio za volanom "mercedesa" samo je dodao gas i njih dvojica su pobegli.

Napadači su stigli iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije, a naručioci Zvicerovog ubistva bili su spremni da im plate čak četiri miliona evra.

Međutim, nakon što su shvatili da su pogrešni ljudi usmrćeni, a da je Zvicer ipak ostao živ, plaćenim ubicama se izgubio svaki trag, piše Blic.

(BN Foto: Adria media group)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Djo

05.11.2022 05:54

Doseliose Zvicer u Bakince

ODGOVORITE
Name

Bilja

05.11.2022 07:37

Oduvijek je i bio u Bakincima.

Name

re

05.11.2022 21:54

A ovaj se krije samo u drzavama gdje ameri imaju aprolutnu kontrolu (Ukrajina, Crna Gora, Bosna, Panama, Emirati....)...

Name

Guh

05.11.2022 06:57

Dodik nek vam prevede i objasni svoje rakane hrakane i krkane

ODGOVORITE
Name

Prnjavor

05.11.2022 08:00

Zvicer je verovatno negde u upravi policije,pod Lukačevom zaštitom..zna se ko su glavni za narkotike-mup pc

ODGOVORITE
Name

Bijuk

05.11.2022 14:21

Covek je moguce i agent cia

ODGOVORITE
Name

re

05.11.2022 21:37

Zvicer je agent DEA a radi malo i privatno sa strane...