Састанак Вучића са Лајчаком ушао у четврти сат

Више од три сата траје састанак председника Србије Александра Вучића и специјалног представника ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослава Лајчака.

Србија 04.11.2022 | 22:04
Састанак Вучића са Лајчаком ушао у четврти сат

- Сусрет са Мирославом Лајчаком специјалним представником Европске уније за дијалог Београда и Приштине и друга регионална питања Западног Балкана - написао је Вучић на Инстаграму пред почетак састанка.

После министра спољних послова Ивице Дачића, у вилу Бокељка је, како сазнајемо стигла и премијерка Ана Брнабић.

Портпаролка ЕУ за спољне послове Набила Масрали појаснила је да су Београд и Приштина доставили одговоре на француско-немачки предлог за нормализацију односа.

Масрали је, поводом изјаве високог представника за спољну политику ЕУ Ђузепа Бореља да очекује реакцију Београда и Приштине о предлогу Немачке и Француске за нормализацију, изјавила да су две стране доставиле одговоре и да ће се са Београдом и Приштином о томе разговарати наредних дана.

(Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

БЛ

04.11.2022 21:37

Ово је састанак а не оно по 15-20 мин. Ја би ово нормализовао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницан

05.11.2022 07:43

У Гинсенову књигу рекорда уцице нај краци састанак у свијету суада арнаутовица са комисијом за поново бројање гласова у дузини једне минуте извињавам се цитаоцима сто писем малим словима јрт особа као дотицни то не заслузује

Name

Бранци

05.11.2022 17:25

Лајчек ко Лајчек. Чисто губљење времена. Вучко пичи на посао.

ОДГОВОРИТЕ