Sastanak Vučića sa Lajčakom ušao u četvrti sat

Više od tri sata traje sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i specijalnog predstavnika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka.

Srbija 04.11.2022 | 22:04
Sastanak Vučića sa Lajčakom ušao u četvrti sat

- Susret sa Miroslavom Lajčakom specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana - napisao je Vučić na Instagramu pred početak sastanka.

Posle ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, u vilu Bokeljka je, kako saznajemo stigla i premijerka Ana Brnabić.

Portparolka EU za spoljne poslove Nabila Masrali pojasnila je da su Beograd i Priština dostavili odgovore na francusko-nemački predlog za normalizaciju odnosa.

Masrali je, povodom izjave visokog predstavnika za spoljnu politiku EU Đuzepa Borelja da očekuje reakciju Beograda i Prištine o predlogu Nemačke i Francuske za normalizaciju, izjavila da su dve strane dostavile odgovore i da će se sa Beogradom i Prištinom o tome razgovarati narednih dana.

(Blic

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

BL

04.11.2022 21:37

Ovo je sastanak a ne ono po 15-20 min. Ja bi ovo normalizovao.

ODGOVORITE
Name

Zvornican

05.11.2022 07:43

U Ginsenovu knjigu rekorda ucice naj kraci sastanak u svijetu suada arnautovica sa komisijom za ponovo brojanje glasova u duzini jedne minute izvinjavam se citaocima sto pisem malim slovima jrt osoba kao doticni to ne zasluzuje

Name

Branci

05.11.2022 17:25

Lajček ko Lajček. Čisto gubljenje vremena. Vučko piči na posao.

ODGOVORITE