Захвална сам народу који је тражио да истрајемо у доказивању истине

Пребројавање гласова са избора за председника Републике Српске (РС) и даље траје, али на њему се не могу утврдити све неправилности током изборног процеса, рекла је за Еуронеwс Србија кандидаткиња за председника РС и потпредседница Партије демократског прогреса (ПДП), Јелена Тривић.

Република Српска 21.10.2022 | 08:22
Захвална сам народу који је тражио да истрајемо у доказивању истине

"Бројање иде споро јер се прегледа сваки листић, али само бројање не може утврдити све неправилности које су се десиле.

Када се прегледају листићи који су у врећама, не може да се потврди ко је потписао за оне који нису ту или су преминули. Индикативно је у Зворнику, што су нам посматрачи рекли, где је "X" крај мог имена, је најчешће неважећи листић", навела је она у емисији "Директно са Мињом Милетић" на Еуронеwс Србија.

Тривић додаје да процес не траје дуго већ само бројање тражи времена, јер се броји у главном центру.

Напомиње да је пребројано 750 од 2.339 бирачких места, као и да посматрачи из редова њене странке који само гледају шта бирачки одбор ради, немају прилику да виде нешто детаљније, осим што добију записник.

"Није случајно да су на бирачким мјестима Додику повећани а мени смањивани гласови", каже она и додаје да то не може бити никако случајно.

Захтеви за понављање избора су одбијени јер је преурањено поднесен, а Тривић истиче да је ПДП свесно преурањено поднео захтев за поновљено бројање, односно поништење избора.

"Ми смо били свесни да то радимо преурањено, али смо хтели да алармирамо јавност.

ЦИК се рефесирала на тај наш захтев, а они су у међувремену донели одлуку о поновном бројању по службеној дужности, не због нашег захтева", напомиње она.

Пријаве против Додика и Н.Н. лица

Представници ПДП-а, СДС-а и Листе за правду и ред - Небојша Вукановић предали су, иначе, 14. октобра Окружном јавном тужилаштву Бањалука и кривичне пријаве против СНСД-а Милорада Додика и Н.Н. лица због, како тврде, изборне крађе.

"Поднели смо пријаву због тих лица на челу са Милорадом Додиком, јер смо убијеђени да је то организована намера крађе гласова. Можете то навести како хоћете, говорим податке са терена, не може бити случајно да батнинаши са бирачког места склањају наше посматраче, и да њега дижу а мене спуштају", наводи Тривић.

Каже да су пријаве поднели против стотина лица у бирачким одборима, али и против неких кандидата који су, како наводи, продавали бирачке одборе СНСД-у. Она наводи да је таквих кандидата 19, и назива их "фитктивним, односно 'но наме' кандидатима".

"Прво Милорад Додик, онда 19 'фиктивних кандидата', људи у бирачким одборима... сва та лица са тих кривичних одбора су у овој кривичној пријави – може да се не сложи један или гласа, али не 106, и у Добоју на 10 бирачких места, у граду Зворнику је највећи број неважећих листова где је крај мог имена "X", па онда дошарано још нешто или обележен неки други кандидат", наводи она.

"Први су они који су налогодавци, ми тврдимо да је то СНСД – ако је неко крао у моје име, нека мене прву казне. Додик је део гласова добио крађом, још ако се враћамо пре избора на куповине, уцене, претње... на ту тему је мало људи спремно да сведочи, али људи који су били на бирачким местима су спремни да сведоче", додаје Тривић.

Тривић сматра да није било грешака само на овим изборима, већ и на осталим нивоима, и каже да је "цео процес контаминиран".

"Од 750 бирачких места, на 630 су неправилности, ове или оне врсте, али на многима врло озбиљне. ЦИК може и за остале нивое по службеној дужности да уради, а ми смо овде највише инсистирали јер је најевидентније, однодно је најлакше нама у први мах било документовати – у свим осталим нивоима је такође било крађе, али неко мора да поднесе пријаве. Као кандидат који води тесну битку, ја на 15 српских бирачких места имам нула гласова, што је статистички немогуће.

На листи за председника РС су и кандидати за потпредседнике РС који долазе из бошњачког или хрватског народа, и међу њима се бирају потпредседници. Логично је да има педесетак места где и Додик и ја имамо нула гласова", каже Тривић.

Мада су пријаве поднете Тужилаштву, Тривић наводи да нема поверења у ту институцију, и да је "правосуђе рак-рана за БиХ".

"Нама су заробљене управо правосудне институције, али ако се одбије пријава ићи ћу са политичким притиском и нећу поштовати одлуку
тужилаштва, ако треба и протестима.

Било је у просеку на два досадашња наша протеста 20.000 људи. Ствар је у томе да ли ће се неко процесуирати, јер ако ме питате да ли желим да будем предсдница РС или да се санкционишу они који су одговорни за кривична дела, ја бих ово друго прихватила.

Ово су минимум трећи избори, одговорно тврдим, које Додик добија на изборни инжењеринг, али до сада није било довољно
снаге у опозицији, одмах мењају дрес и сва кривица се свали на оног ко је изгубио.

Ја сам захвална колегама из опозиције, али сам најзахвалнија за народ који је од нас тражио протесте и да истрајемо у утврђивању истине ", навела је Тривић.

(БН Фото:Сцреенсхот/Еуронеwс) 

Коментари / 70

Оставите коментар
Name

Тито

21.10.2022 06:32

Шта се више проваљујеш, смешна си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2022 07:35

Јес то ти конобарице вулићка идемо митинг неписмених са купљеним дипломама запослени без конкурса и знања идемо да вас читав свијет види како браните бају и изборе што сте покрали по његовом наређењу .

Name

Реалиста

21.10.2022 07:42

Ако је она "смешна" онда је Додик кловн.

Name

Ре

21.10.2022 07:42

Шта ти провали Тито и остаде жив. Ако ти је овај дебакл власти око крађе гласова смијешан потражи хитно помоћ.

Name

Ицх

21.10.2022 08:19

Падом додика и 40 хајдука пада цијела криминална организација која управља државом. Нема теоретске шансе да се додик тако лако преда јер би изгубио буквално све скупа са својим сарадницима. Посматрајући комшилук, санадер и тодорић у Хрватској, као и мишковић и динкић у Србији, на крају ће бити прича, тресла се гора родио се миш. Задатак троглавог змаја на челу са додиком, бакиром и човићем је потпуно уништење БиХ о тренутка кад странци преузимају државу и њена богатства без испаљеног метка, а наши квислинзи задовољно трљају руке количином новца за коју су продали отаџбину. Тек тада наступа трајни мир у БиХ, јер ћемо због свог идиотлука морати слушати странце. Вјерујем да ће се ово десити за мог животног вијека

Name

Ре

21.10.2022 08:36

Ако ниси ти Вулицка онда сигурно јеси слицна њој ,ограницена ко балкон са јатом галебова у тинтари. Јадан је народ цију судбину у ПБИХ кроји коза која је јавно рекла да је у политику усла због лицне зараде .Питам се ,ста би дотицна радила у зивоту да јој секта није намјестила ту позицију?

Name

Ре Тито

21.10.2022 08:45

Грађани у РС су имали могућност да бирају кандидата кога краси криминал,бахатост,неписменост,лажно Србовање или младе даме лијепе и паметне која нам нуди правду и ред,борбу против криминала и корупције,аутеничне и скромне православне Српкиње!Да смо народ нормалан избор би нам био лак.Глас ЗА Јелену је глас нормалног човјека.Смрт фашизму,Слобода народу!

Name

Ре Тито

21.10.2022 09:32

Не знам зашто је смијешна, то би требало нечим поткријепити па да се сви смијемо... Мени сте смјешнији ви који пишете екавски јер вјероватно не знате гдје иде "-је" а гдје "-ије"...

Name

Борац врд

21.10.2022 09:58

Тито зар невидиш да Галијашевић и Шулић погибоше да докажу како је Додик побиједио није Јелена нимало смијешна њој капа до пода.

Name

Ре

21.10.2022 11:25

Поздрав за насу предсједницу Јелену . Дусмани цркните.

Name

Ре

21.10.2022 12:01

Јел нелепа пејина унука 113% овдје поток тамо ријека сума па неготиате руски мали и велики цуј као украли смо само мало ваљате глупост и препадате народ

Name

Ре:Тито

21.10.2022 14:31

Да у праву си , само јос висе појацава овај циркус од избора који се десио.

Name

Одговор за Тита

22.10.2022 04:30

Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека! Њена час, искреност и поштење, знање и борбеност треба знати цијеноти. Очито ти Тито то не можеш појмити, а камо ли схватити. Јелени пуна подршка! Боже чувај нам нашу храбру Јелену!

Name

МИРКО

21.10.2022 06:39

ГОСПОЂО ЈЕЛЕНА , СВАКА ВАМ ЧАСТ АКО ЈЕ И НА МИРНЕ ПРОТЕСТЕ САМО ЗОВИТЕ, ОПЕТ ЋЕМО НА ТРГ С ВАМА. ЖЕЛИМ ВАМ СВУ СРЕЋУ, ДОСТА ЈЕ ДОДИКА ЛОПОВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цар

21.10.2022 06:47

Опет понављам не лупетај дзаба,тражили сте ново бројање па нисте нашли ниста,сад даље ровите Морате прво своје редове очистити имате много сљама они су вас продали.Радите на томе до избора а истина ову власт треба мијењати,сад сте стварно изгубили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

21.10.2022 07:43

Нису нашли ништа? Ти си слијеп поред очију или си један од оних 10.000 нових слабовидних?

Name

Нада

21.10.2022 07:59

Царе, царе, колико је сати. Истекло вам вријеме, па куд и како сад?

Name

Ре

21.10.2022 09:08

Царе ти си дјукин слепац,ниста не видис.

Name

Реми

21.10.2022 06:50

ПРИЈЕ ОЗБОРА ПО АНКЕТИ ТТИВИЦ СЕ ХВАЛИЛА С ПРЕДНОСЦУ. ГОВОРИО САМ ПОЛАКО ПРОФЕСОРКО СЈЕТИ СЕ ГОВЕДАРИЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

21.10.2022 08:21

Знали су да губе 10%, сваке изборе све висе и зато плански и уз батинасе и све остале методе организовали крадју.... Траје то одмах након продаје пљацке од телекома од 2010 регуларним изборима никада не би били власт ни на опстим ни многим локалним....

Name

Јеца

21.10.2022 06:50

Изузетно паметна једна зена. Оваквих је јако мало и овог калибра до сада нисмо имали. Заиста је доминирала, показала све људске и моралне квалитете које посједује.Огромну подрску има у народу и поруцујем њој и опозицији да народ трази од њих: НЕМА ОДУСТАЈАЊА, ХОЦЕМО ДА ЗИВИМО КАО САВ НОРМАЛАН СВИЈЕТ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

21.10.2022 08:33

Ево имаћеш прилику и уторак да видиш лагану шетњу и окупљаје. А да, то за Вас није народ, јер мисли другачије од Вас. Занимљиво...

Name

Ре ре

21.10.2022 12:46

Ко је рекао да то није народ? Гдје си то процитао? Јесте народ, али назалост, глуп и уцијењен дио народа!!!

Name

00

21.10.2022 06:51

Сто посто истина, немојте одустајати инаце вам нико висе на изборе неце изаци. Годинама краду изборе и изборну вооју градјана. Ако не уведете скенере, камере и ако ови сто краду небуду одговарали избори су бесмислени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

21.10.2022 09:12

Не лупетај. Испао сам магарац, као и вецина нас. Излазио сам на митинге оба пута, искрено сам вјеровао да је заиста била крадја и да це то изаци на видјело на поновном бројању. Испаде на крају да то нема везе са зивотом. Пакуј кофере.

Name

ГРАДСКИ ПАРК

21.10.2022 10:21

У УТОРАК ЦЕ ДОЦИ ИСТЈЕРАНИ И УЦИЈЕЊЕНИ,ЗАПОСЛЕНИ У ЈАВНИМ ПРЕДУЗЕЦИМА И УСТАНОВАМА,ЊИХОВИ ОЦЕВИ И МАЈКЕ,ЈЕР ЗНАЈУ ДА ЦЕ У ЗЕМЉИ У КОЈОЈ ВЛАДА ЈОС ДИКТАТУРА,ВЕЦ СУТРА ОСТАТИ БЕЗ ПОСЛА,И ТАКО СВАКОДНЕВНО ЦУЈЕМО МЕДЈУ СТАНОВНИЦИМА ДА МОРАЈУ ДА ИДУ ЗА ЊИМА И ДА СУ ПОД ПРИТИСКОМ. СЈЕЦАТЕ СЕ КОЛИКО ЈЕ ПУТА ДИДИК У НАРОДНОЈ СКУПСТИНИ РЕКАО НЕКИМ ПОСЛАНИЦИМА "СУТРА ЦЕ ТИ ЗЕНА ДОБИТИ ОТКАЗ "И ТАКО ЈЕ УРАДИО.НИКО КО СЛОБОДНО РАЗМИСЉА И ЗЕЛИ ДЕМОКРАТСКИ НАЦИН ВЛАДАВИНЕ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ НЕЦЕ ИЗАЦИ,А ТО ЈЕ ПОКАЗАО НА ИЗБОРИМА,НИСУ ДОБИЛИ ВЕЦ ПОКРАЛИ ГЛАСОВЕ.ДОКАЗА МИЛИОН.

Name

РЕ МИТАР

21.10.2022 11:00

Колико сендвича си добио за коментар. Бурле не да паре. Он ће своје џепове да пуни а ти се и даље задовољавај сићом у облику сендвича.

Name

Оп

21.10.2022 06:53

Тачно све наша преседнице трећи пут краду изборе народ то увидео пред изборе дели наше пре шаком и капом лаже отвара фабрике гради а од тога ништа само обећање празно ми немамо основно за живот само се задужује ми падамо у дужнички ропство јад и чемер какво нам је здравство школство како могу спавати мирно имају ли имало савјести чека нас пакао даће драги Бог да што пре оду Ви сте једина светла тачка на крају тунела народ Вас воли и вјерује вам живјела нам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тхе Енд

21.10.2022 06:56

Додику преостаје да као Кум мафијаске скупине "убира" плодове свог властитог политицког рада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање за ЈЕЛЕНУ

21.10.2022 07:01

А зашо сви ћутите и нико не помиње опозив начелника у ВИШЕГРАДУ, ту је очигледна корупција и олако сте прешли преко ње. Опозван је јошу јулу а још сједи у фотељи ???. ЗАШТО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бамби

21.10.2022 09:13

Није опозван.

Name

Србо

21.10.2022 07:01

Шта ако су отступања минимална и није тако како ви престављате већ својим изјавама буните народ , хоће ли бити оставки и одлазка из политике,а требало би.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срби

21.10.2022 07:40

Крађа доказана у Добоју 2020. Нико процесуиран. Требало је још тада позивати на оставке људи из врха СНСД-а. Не чусмо такве коментаре. Сад имамо видео снимке куповине гласова, лажне потврде слијепима, доказану крађу гласова, огроман број неважећих листића, и поред свега има оних који сумњају јер не размишљају својом главом него по директивама комитета.

Name

Реалиста

21.10.2022 07:44

Одступања нема малих или великих, њих не смије бити

Name

Ре реалиста

21.10.2022 07:57

Слажем се са тобом ,кажем ако не буде како они приказују, нормално да несмје бити оступања.

Name

Нада

21.10.2022 08:12

Сутрадан, након избора, сам чула једног човека како прича на телефон, ишао је иза мене, ове у БЛ, ружно је назвао грађане БЛ, некако дрогераши, педери и сл, не могу се купити, неће паре, ни сви ови према западу РС, споменуо је, сећам се М. Град, Источни Дрвар, Приједор, заборавила сам још неке, но ови на истоку РС су другачији и Требиње. Ово је жива истина да сам чула.

Name

Бели

21.10.2022 09:15

Не прицајте глупости, не постоји могуцност да нема никаквих одступања и сви то добро знамо. Статистицки гледано, једноставно је немогуце да 100% буде идентицно као на дан бројања. Па има разних људи на бирацким мјестима, немогуце је да бас нико не направи ни најмању греску.

Name

Неупотријебљени

21.10.2022 07:14

Колико је различитих превара односно крађа на овим изборима било остаје да се утврђује, од куповине мјеста у бирачким одборима, манипулације са изборним листићима, махинације на бројању, махинације са записницима, па са врећама са изборним материјалом. Све указује на организовану пљачку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГТИ

21.10.2022 07:14

Сто тај народ није дао подрску теби да побиједис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре,ГТИ

21.10.2022 08:08

Народ је дао,Јелени,подршку да побиједи,али је секта организованом пљачком ФАЛСИФИКОВАЛА,ИЗБОРНУ ВОЉУ НАРОДА!!!Знате,Ви,то,само глумите наивност!!!

Name

Ре

21.10.2022 09:11

Смраду,народ је гласао за Јелену,ал ви сте покрали.

Name

В

21.10.2022 09:22

Дао је. Друга ствар је сто је статистицки немогуце побиједити резим јер се слузе свим малверзацијама. Сви ви сто волите Милу, кад вам неправда закуца на врата-тад схватите кога сте подрзавали.

Name

није него

21.10.2022 07:14

И шта сте то и коме доказали?Да је бар сав тај циркус завршен,па ајде де,а нико још незна када ће бити крај,а ви сте као нешто доказали?

ОДГОВОРИТЕ
Name

77

21.10.2022 07:14

Немојте висе излазити на изборе без скенера, бесмислено је. Краду нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

21.10.2022 07:15

Ниста се десити неце нити це се промјенити. ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

16 крајишка

21.10.2022 07:17

Идемо до побједе бурле лопове дезертеру олошу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

В.В.

21.10.2022 07:17

Тражите да на новом гласању, буде електронско гласање и скенирање, али неможе то преко Проинтера опрема. Опет ће Бијељински БАЛВАН, покушати да плаћа гласачима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

21.10.2022 07:17

Безлицна маса!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ели

21.10.2022 07:23

Који народ, американци, енглези ,нијемци или...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

21.10.2022 07:24

Доказано и видљиво да се избори морају поновити на свим нивоима у РС и то са електронским гласањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан

21.10.2022 07:29

Е Јело свака теби част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

21.10.2022 07:45

Поуздано знам да је СНСД прије озбора вршио обуку чланова Бирачких одбора како да краду а да се не може открити. Ктађу су довели до савршенства. И у таквим условима побиједила би Јелена да МД нике наредио да обуставе слање резултата док не обезбиједе његову побједу. Јелена НЕ ОДУСТАЈ! Бог те чува! И ИСТИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давид

21.10.2022 09:18

Хахахахаха, какав глуп коментар. Мало је реци неистинит, али битно је да се несто написе. У смислу: знамо да су украли, не знамо како и колико, нити то моземо доказати, али су украли, то је сигурно. Болесно.

Name

В

21.10.2022 09:24

Тако је. И то је било и прије.

Name

Цар

21.10.2022 07:56

Ти можеш поштовати мањинску вољу народа колико желиш ако вам его не дозвољава признати пораз али народу није до ваше игранке, треба чим пре формирати власт од изборних побједника

ОДГОВОРИТЕ
Name

099

21.10.2022 08:03

напред Јело свусрецути зелим смените овај олос да народ мало прогледа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

21.10.2022 08:13

Пуна подршка за Јелену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

21.10.2022 08:14

ЗНАЛИ СУ ОНИ ОДЛИЦНО КАКО ДА СЕ КРАДЕ.НИСУ ОНИ ОД ЈУЦЕ ТО ТРАЈЕ ГОДИНАМА.ЗАТО СЕ КАЗЕ КО КРАДЕ ТАЈ ЛАЗЕ.МОРАЛИ СУ ПРЕ СВЕГА ИМАТИ И ПРОПУСТА НАМЈЕРНИХ У КРАДЈИ ЈЕЛ КАД БИ КРАДЈА БИЛА СТО ПОСТОТНО ЗА ВЛАСТ ТО БИ БИЛО БЕЗ И ЈЕДНОГ ПРИГОВОРА ОВАКО СУ МАЛО ИЗМЈЕСАЛИ ДА НЕ ИЗГЛЕДА БАС САВРСЕНО.ЉУДИ СВИ ЗНАЈУ ДА СЕ КРАЛО ЗА НОВАЦ ЗА ОБЕЦАЊА ЗА МНОГО СТА ДРУГО.ОНИ КАД СЕ УСУТЕ ЗНА СЕ ДА ПРИПРЕМАЈУ НЕСТО ОДВРАТНО ГАДЉИВО .НОВАЦ И ПРЕВАРЕ СУ ИМ ЈЕ ЦЕНТАР СВИЈЕТА.КОЈИ НАРОД И РС.САМО ЊИМА ЈЕ СВЕ САВРСЕНО А ЗНА СЕ ЗБОГ ЦЕГА.ЛАЗНИ ВЈЕРНИЦИ ЛАЗНИ ПРЕДСТАВНИЦИ ЛАЗ ИМ ЈЕ ОДУЗЕЛА ПАМЕТ А ДАЛА СНАГУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотт

21.10.2022 08:23

Поновити изборе , али само са скенерима, багра ће опет покрасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кабум

21.10.2022 08:24

Захвални смо ми Јецо сто те имамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мг

21.10.2022 08:32

Ма незнам како овога насег лопова из Мркоњица нико не спомиње, а бурлето му није ни до кољена у лоповлуку.. и то све по закону,културно, јавно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ронин

21.10.2022 08:43

Ако додје до поновног гласања ,без сцанера ниста се неце добити.Поуздано знам да су у Приједору подмицени цланови гласацких одбора из опозиције ,сљам до сљама и то за ситне паре .То је слика и прилика насег друства ,стога ко год мозе паљба из ове одрон квази дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смајо

21.10.2022 08:44

Ово је жена краљица најпаметнија и треба да буде предсједница РС а ови секташи у бирачким одборима што су дописивали гласове треба са одговарају и да иду у затвор и да поведу своје водје, сад це окупити јадну сиротињу условиће их да иду на митинг подршке, какав митинг подршке коме лоповима који требају у ћорку

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

21.10.2022 09:20

Биће митинг подршке и петиција оних нешто као што су ђутуруми у "сенату РС" Р,част5 веома ријетким изузетцима док не спознају.Биће то скуп насилу и у страху "наватаних" и уцјењених,довезених о трошку народа!Међути8м и они што врше репресију,оде ли Додик погушиће се на излазним вратима,већ је гужва али нико не смије да отвори јер напољу чека смртоносна батина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ако

21.10.2022 09:59

си ти цорава и безобразна а јеси на квадрат и гпа на<род није да ниси купила сколу науцила би бројати и тиу и твоје дупеулизицец а то сто си ретард е драга ту ти ни психијатри немогу помоци буљ ти зинула скупи је неврједе вам лази

Name

Вик

21.10.2022 10:26

Они који дају подршку криминалу су такође криминалци, па ће на митингу подршке бурлету, полиција ради рације и хапса морати ангажовати више десетака аутобуса.

Name

Драган

21.10.2022 11:46

Јој и ти си више досадна...ајд разгули да народ настави са животом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2022 20:39

Будало народ је гласао за Јелену. Ви лопови сте то прекројили.

Name

Не одустај

21.10.2022 11:58

Јелена , нити за милиметар и не узмичи пред багром , ако се сада одустане , нема више спаса нити за народ , нити за републику . Они ће све покушати , како би се одржали , а самим тим и задржали отето и опљачкано од народа . То што су они обећали странцима нешто друго , а то је , да ће уништити и народ и републику , то је њихов проблем . Не колебај се и не бирај једно од двије варијанте , односно мораш се борити да будеш и предсједник , а и оно друго , да криминалци одговарају , не само за крађу гласова , него и за крађу свега до чега су се дочепали , а то траје ево неких 17 година .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

21.10.2022 13:28

Јелена краљица

ОДГОВОРИТЕ