Нова авантура у Бијељини на Моззартов начин

Иако је овај аутомат клуб отворен у мају 2022. године, Моззарт је одлучио приредити својим играчима праву забаву. И не, то није обична промоција већ права журка која је организована за четвртак 13. 10. од 20:00 до 24:00.

Република Српска 11.10.2022 | 14:53
Нова авантура у Бијељини на Моззартов начин

Припремљени су бројни поклони за играче, бесплатни ваучери за игру које ће Вам уручивати хостесе.

У понуди ће бити бесплатни коктели разних комбинација, а игру на апаратима или рулету ће Вам употпунити ДЈ који неће стати до поноћи.

Онај ко је био на прошлој промоцији у мају зна каква је била атмосфера, а како чујемо овај пут ће бити још боља забава са више садржаја И изненађења. Чули смо да ће бити и киша џекпотова.

Из Моззарта позивају све пунољетне грађане Бијељине који воле адреналин и забаву да им се придруже у четвртак, јер пут до лаке зараде више није тако тежак. Чекамо те, ту смо сви - дођи и ти!

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

то тоооо

11.10.2022 19:42

јаста само срљајте ту је будуцност и сав здрав разум паркиран.... јест нам цоол будуцност.... па казу треба радјат и основат породицу... па коме , ради цега.... зар је цовјецанство толико заслијепило.... планета се треба под хитно оцистити и љепсе и здравије би било да влада зивотињско царство....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоа

11.10.2022 22:34

Има да се усреће сви у моцарту,то је канцер данашњег друштва у сарадњи са државном мафијом,жао ми је ове омладине.

ОДГОВОРИТЕ