Nova avantura u Bijeljini na Mozzartov način

Iako je ovaj automat klub otvoren u maju 2022. godine, Mozzart je odlučio prirediti svojim igračima pravu zabavu. I ne, to nije obična promocija već prava žurka koja je organizovana za četvrtak 13. 10. od 20:00 do 24:00.

Republika Srpska 11.10.2022 | 14:53
Nova avantura u Bijeljini na Mozzartov način

Pripremljeni su brojni pokloni za igrače, besplatni vaučeri za igru koje će Vam uručivati hostese.

U ponudi će biti besplatni kokteli raznih kombinacija, a igru na aparatima ili ruletu će Vam upotpuniti DJ koji neće stati do ponoći.

Onaj ko je bio na prošloj promociji u maju zna kakva je bila atmosfera, a kako čujemo ovaj put će biti još bolja zabava sa više sadržaja I iznenađenja. Čuli smo da će biti i kiša džekpotova.

Iz Mozzarta pozivaju sve punoljetne građane Bijeljine koji vole adrenalin i zabavu da im se pridruže u četvrtak, jer put do lake zarade više nije tako težak. Čekamo te, tu smo svi - dođi i ti!

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

to toooo

11.10.2022 19:42

jasta samo srljajte tu je buducnost i sav zdrav razum parkiran.... jest nam cool buducnost.... pa kazu treba radjat i osnovat porodicu... pa kome , radi cega.... zar je covjecanstvo toliko zaslijepilo.... planeta se treba pod hitno ocistiti i ljepse i zdravije bi bilo da vlada zivotinjsko carstvo....

ODGOVORITE
Name

Coa

11.10.2022 22:34

Ima da se usreće svi u mocartu,to je kancer današnjeg društva u saradnji sa državnom mafijom,žao mi je ove omladine.

ODGOVORITE