У пожару у Српцу потпуно изгорио помоћни објекат

На имању Д. М. Из Пријебљега код Српца, данас око 13 часова избио је пожар у коме је до темеља изгорио један помоћни објекат.

Република Српска 02.10.2022 | 14:38
У пожару у Српцу потпуно изгорио помоћни објекат

Брзом интервенцијом србачких ватрогасаца, ватра је локализована и угашена чиме је спријечено да се ватрена стихија прошири на кућу и остале објекте на имању.

У акцији гашења пожара учествовала су два возила Територијалне ватротгасне јединице Сребац. На лице мјеста изашли су и припадници Полицијске станице Србац који, у овом тренутку врше увидјај, након чега ће се знати узрок избијања пожара.

Претпоставља се да је у питању несисправна електро-инсталација. Причињена је знатна материјална штета, али је најважније, како сазнаје наш извор, да бије било настрадалих лица.

(БН/С.К./ фото: С. К.)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Залосно

02.10.2022 13:50

Баја се размеце мерцедес ,авинони, пјева на свком васару и под сваким сатором разбацује са тудјим КМ дјелеци дјеци свирацима и поповима.Ови ватрогасци су превилика сиротиња да могу досли би са 1,5 аута ане са двије старудије који су мозда поклон насих непријатеља. У влади је толико багре са "дипломама" ан немају капацитета да измисле систем како бар сваке 2 године купи ново,

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсија

02.10.2022 13:58

Ови ватогасци ме подсецају на војску бивсе СФРЈ аута стоје у гарази и кад треба неки се немогу ни упалити а за све треба радионица напред и позади. Питам се стаби било дс гори на три мјеста да бог сацува а народу се лазе и лазе и ЛАЗЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

абц

02.10.2022 17:17

Зора Видовић у талу са Мирком Којићем и начелником Млађаном украли су толико пара да се свакој општини у РС могла купити нова два ватрогасна возила. Ваљда ће једном одговарати за сав криминал и завршити тамо гдје им је мјесто. Знам да евентуална нова власт нема чаробни штапић, али само да зауставе крађу и корупцију народ ће имати бољи стандард за најмање 20%, сигуран сам.