U požaru u Srpcu potpuno izgorio pomoćni objekat

Na imanju D. M. Iz Prijebljega kod Srpca, danas oko 13 časova izbio je požar u kome je do temelja izgorio jedan pomoćni objekat.

Republika Srpska 02.10.2022 | 14:38
U požaru u Srpcu potpuno izgorio pomoćni objekat

Brzom intervencijom srbačkih vatrogasaca, vatra je lokalizovana i ugašena čime je spriječeno da se vatrena stihija proširi na kuću i ostale objekte na imanju.

U akciji gašenja požara učestvovala su dva vozila Teritorijalne vatrotgasne jedinice Srebac. Na lice mjesta izašli su i pripadnici Policijske stanice Srbac koji, u ovom trenutku vrše uvidjaj, nakon čega će se znati uzrok izbijanja požara.

Pretpostavlja se da je u pitanju nesispravna elektro-instalacija. Pričinjena je znatna materijalna šteta, ali je najvažnije, kako saznaje naš izvor, da bije bilo nastradalih lica.

(BN/S.K./ foto: S. K.)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Zalosno

02.10.2022 13:50

Baja se razmece mercedes ,avinoni, pjeva na svkom vasaru i pod svakim satorom razbacuje sa tudjim KM djeleci djeci sviracima i popovima.Ovi vatrogasci su previlika sirotinja da mogu dosli bi sa 1,5 auta ane sa dvije starudije koji su mozda poklon nasih neprijatelja. U vladi je toliko bagre sa "diplomama" an nemaju kapaciteta da izmisle sistem kako bar svake 2 godine kupi novo,

ODGOVORITE
Name

komsija

02.10.2022 13:58

Ovi vatogasci me podsecaju na vojsku bivse SFRJ auta stoje u garazi i kad treba neki se nemogu ni upaliti a za sve treba radionica napred i pozadi. Pitam se stabi bilo ds gori na tri mjesta da bog sacuva a narodu se laze i laze i LAZE!

ODGOVORITE
Name

abc

02.10.2022 17:17

Zora Vidović u talu sa Mirkom Kojićem i načelnikom Mlađanom ukrali su toliko para da se svakoj opštini u RS mogla kupiti nova dva vatrogasna vozila. Valjda će jednom odgovarati za sav kriminal i završiti tamo gdje im je mjesto. Znam da eventualna nova vlast nema čarobni štapić, ali samo da zaustave krađu i korupciju narod će imati bolji standard za najmanje 20%, siguran sam.