Вучић дао нову идеју о стварању српског пута

Вулин је истакао да је српски блок и српски пут једна снажна политика коју је формулисао и понудио председник Вучић о којој српски народ тек треба да размишља.

Србија 18.09.2022 | 13:37
Вучић дао нову идеју о стварању српског пута

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин рекао је данас да председник Србије Александар Вучић прокрчио пут ка једној нормалној Србији и показао да постоји и трећи пут- српски пут.

Говорећи о формирању владе, министар унутрашњих послова је на ТВ Пинк истакао да је најбитније да Владу Србије чине искључиво српски министри, а не да је уређују амбасадори.

„Битно је да Владу Србије не формирају и не уређују амбасадори, битно је да Владу Србије не уређују обавештајне службе, битно је да њихове уцене и њихови напади не одлучују ко ће бити министри и да у Влади Србије нема ни једног министра који није српски министар, то је важно, то је суштина", истакао је министар унутрашњих послова

Вулин је истакао да је српски блок и српски пут једна снажна политика коју је формулисао и понудио председник Вучић о којој српски народ тек треба да размишља.

„Александар Вучић је заиста прокрчио пут ка једној нормалној Србији. Александар Вучић је у Скупштини Републике Србије показао да постоји и трећи пут - српски пут. То је пут који није пут ни оних који би да се предамо Европској унији и постанемо члан НАТО пакта и да напустимо Републику Српску и Косово и Метохију нити је то пут оних који не виде шта је реалност. Александар Вучић је дао једну снажну понуду и политику о којој тек народ у Србији треба да размишља. Дао је потпуно нову идеју о стварању трећег пута - српског пута, српског блока, савеза људи који брину о Србији и српском народу", истакао је министар унутрашњих послова.

(Тањуг)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Миле

18.09.2022 12:05

Цим се неко ко ме не познаје брине о мени је врло врло сумњиво. Не брини се о мени молим те

ОДГОВОРИТЕ
Name

липа

18.09.2022 13:02

Свијета којем су сви други грађани другог реда и свијета који само чека да се опет зарати. У ствари свијет шовинизма, нетолеранције па скоро и фашизма!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко1966

18.09.2022 13:13

кОСОВО,СТА ЦЕ ТЕ СА ЊИМ,ОТИСЛО ЈЕ У НЕПОВРАТ.ЗАСТО НЕ ПРИЗНАТЕ,ИЛИ СТЕ ТОЛИКО ГЛУПИ ИЛИ САМОУВЈЕРЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Минкен

18.09.2022 13:35

Србско ово оно ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

18.09.2022 13:58

Рекао Вулин ... Паметном доста .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ппб

18.09.2022 15:18

Вулине Србине. Шта би јуче у Београду? По наредби му се попишаше прво шефица па затим амбасадор Хил, а онда сви педери Европе и Албаније. Е мој Србине колико си само потонуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босански Србин

18.09.2022 15:55

Вулин је мени више постао БО , значи безопасан. Откад сам гледао документарац РТС на YТ "Јунаци доба злог" (по мени глуп наслов, али хајде), Вулина сам почео не мрзити већ жалити! Човјек дефинитивно има психичких проблема! Јадран лик. Не могу такве људе да мрзим. Личи ми на Садамовог министра информисања током напада НАТО 2003. којег су назвали Багхдад Боб...заборавио сам му име. На њега ми личи овај Вулин. Обични режимски потрчао... Јад и биједа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аааа

18.09.2022 20:15

Шта се наприча човјек а ништа не рече

ОДГОВОРИТЕ