Vučić dao novu ideju o stvaranju srpskog puta

Vulin je istakao da je srpski blok i srpski put jedna snažna politika koju je formulisao i ponudio predsednik Vučić o kojoj srpski narod tek treba da razmišlja.

Srbija 18.09.2022 | 13:37
Vučić dao novu ideju o stvaranju srpskog puta

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokrčio put ka jednoj normalnoj Srbiji i pokazao da postoji i treći put- srpski put.

Govoreći o formiranju vlade, ministar unutrašnjih poslova je na TV Pink istakao da je najbitnije da Vladu Srbije čine isključivo srpski ministri, a ne da je uređuju ambasadori.

„Bitno je da Vladu Srbije ne formiraju i ne uređuju ambasadori, bitno je da Vladu Srbije ne uređuju obaveštajne službe, bitno je da njihove ucene i njihovi napadi ne odlučuju ko će biti ministri i da u Vladi Srbije nema ni jednog ministra koji nije srpski ministar, to je važno, to je suština", istakao je ministar unutrašnjih poslova

Vulin je istakao da je srpski blok i srpski put jedna snažna politika koju je formulisao i ponudio predsednik Vučić o kojoj srpski narod tek treba da razmišlja.

„Aleksandar Vučić je zaista prokrčio put ka jednoj normalnoj Srbiji. Aleksandar Vučić je u Skupštini Republike Srbije pokazao da postoji i treći put - srpski put. To je put koji nije put ni onih koji bi da se predamo Evropskoj uniji i postanemo član NATO pakta i da napustimo Republiku Srpsku i Кosovo i Metohiju niti je to put onih koji ne vide šta je realnost. Aleksandar Vučić je dao jednu snažnu ponudu i politiku o kojoj tek narod u Srbiji treba da razmišlja. Dao je potpuno novu ideju o stvaranju trećeg puta - srpskog puta, srpskog bloka, saveza ljudi koji brinu o Srbiji i srpskom narodu", istakao je ministar unutrašnjih poslova.

(Tanjug)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Mile

18.09.2022 12:05

Cim se neko ko me ne poznaje brine o meni je vrlo vrlo sumnjivo. Ne brini se o meni molim te

ODGOVORITE
Name

lipa

18.09.2022 13:02

Svijeta kojem su svi drugi građani drugog reda i svijeta koji samo čeka da se opet zarati. U stvari svijet šovinizma, netolerancije pa skoro i fašizma!

ODGOVORITE
Name

marko1966

18.09.2022 13:13

kOSOVO,STA CE TE SA NJIM,OTISLO JE U NEPOVRAT.ZASTO NE PRIZNATE,ILI STE TOLIKO GLUPI ILI SAMOUVJERENI

ODGOVORITE
Name

Minken

18.09.2022 13:35

Srbsko ovo ono ?

ODGOVORITE
Name

Igor

18.09.2022 13:58

Rekao Vulin ... Pametnom dosta .

ODGOVORITE
Name

Ппб

18.09.2022 15:18

Вулине Србине. Шта би јуче у Београду? По наредби му се попишаше прво шефица па затим амбасадор Хил, а онда сви педери Европе и Албаније. Е мој Србине колико си само потонуо.

ODGOVORITE
Name

Bosanski Srbin

18.09.2022 15:55

Vulin je meni više postao BO , znači bezopasan. Otkad sam gledao dokumentarac RTS na YT "Junaci doba zlog" (po meni glup naslov, ali hajde), Vulina sam počeo ne mrziti već žaliti! Čovjek definitivno ima psihičkih problema! Jadran lik. Ne mogu takve ljude da mrzim. Liči mi na Sadamovog ministra informisanja tokom napada NATO 2003. kojeg su nazvali Baghdad Bob...zaboravio sam mu ime. Na njega mi liči ovaj Vulin. Obični režimski potrčao... Jad i bijeda.

ODGOVORITE
Name

Aaaa

18.09.2022 20:15

Šta se napriča čovjek a ništa ne reče

ODGOVORITE