Ко се огријешио о државу и закон одговараће (ВИДЕО)

„У нама ћете имати људе који нису ни лијеви ни десни, нити исток, нити запад, него сам српски и оствариваће српске националне интересе, а српски национални интерес за 21. вијек јесу мир, стабилност и економски просперитет, јер да бисмо опстали морамо да понудимо спас за Републику Српску, а њен спас се огледа у очувању народа“ – каже Тривићева.

Република Српска 17.09.2022 | 00:12
Ко се огријешио о државу и закон одговараће (ВИДЕО)

„Режим је у ових 17 година показао шта зна, односно не зна, и шта може, односно не може“, рекла је Јелена Триви, кандидат за предсједника Републике Српске током посјете Невесињу, Берковићима и Билећи. 

Она каже да је власт на челу са СНСД-ом показала да је пут који они воде пут корумпираности, безидејности и неспособности и немају више шта да причају на својим скуповима него причају о њој и господину Шаровићу и измишљају глупости, али ни то им, како каже, неће помоћи, јер она и Мирко побјеђују у сваком дијелу Републике Српске. 

-„Нисмо се уморили, видите, људи су се у Црној Гори 30 година борили против Мила, како год то сад изгледало, али су га на крају срушили, ја вам поручујем да ћемо и ми срушити Милу“- рекла је она. 

Она је из Херцеговине поручила да ће ногом истјерати корупцију из институција и корумпиране политичаре, јер, како каже, ово није реваншизам, ово није освета, али свако ко се огријешио о државу и народ, по закону ће да одговара, а тај процес почеће од ње као предсједника Републике, али онда и од тих неколико породица које тероришу, рекетирају овај народ.

 Она је дала и обећање да ће народ Републике Српске дочекати правду. 

-„Ко год да су, можда сад мисле да су нека сила и моћ, биће помножени са нулом, а наш програм је закон, закон и посао, посао и посао“- истакла је Тривићева и додала:

„Република Српска ће након 02. октора побјеђивати у миру, јер ће наш фокус бити човјек, бити борци, пензионери, мајке, радници, а не лажно србовање, јер српство је карактер, поштење и достојанство, а они то немају.“

Она је још једном подсјетила да смо ових дана имали прилику да видимо каква је та веза и подаништво Милорада Додика према хрватским службама, те додала да ако је некоме било чудно зашто је она инсистирала на томе да је Милорад Додик агент хрватских интереса, ваљда је сада јасно да је он увијек био туђи играчи, а највише хрватски, и то му овај народ неће опростити. 

„У нама ћете имати људе који нису ни лијеви ни десни, нити исток, нити запад, него сам српски и оствариваће српске националне интересе, а српски национални интерес за 21. вијек јесу мир, стабилност и економски просперитет, јер да бисмо опстали морамо да понудимо спас за Републику Српску, а њен спас се огледа у очувању народа“, каже Тривићева.

Она истиче да је зато ова битка 02. октобра много важна, то је битка свих нас, и ја знам да је заједно можемо добити, јер то је пут до слободних институција, а нова Влада Републике Српске и она као предсједник Републике биће гарант и тога да се Република Српска одужи борцима који су је створили, као нашу највећу светињу. 

„Велика ми је част што ову велику битку за народ Републике Српске бијем са господином Мирком Шаровићем, од којег можемо много тога да научимо и он зна како забијати голове за српску репрезентацију, а да никога не увриједите и такви људи нам требају у Сарајеву и сигурна сам да ћемо нас двоје бити сјајан тим“, закључила је Тривићева.

(БН) 

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

Романија

17.09.2022 01:49

Спашавај нас Јелоооо, све це ови сектаси опустосити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

17.09.2022 02:23

Подрска Јелени само напред

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еј Јелена

17.09.2022 04:55

Лијепо је рекао амбасадор амерички, фундаментално је то да РС није и никада неће бити држава, а ти спомињеш државу. На шта си мислила, на БиХ, јели тако. И још, ентитет РС постоји по Дејтону само у БиХ, другачије не иде, хтјели би више од ентитета, мало сутра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрзава

17.09.2022 08:20

Је и бице ... Додусе има доста новојањицара и старих јањицара који су сад у ФБХ ... Да ли се спрема нова Олуја ... ТГ НБ

Name

Приједорцанин М.

17.09.2022 06:08

Изаћи у што већем броју и помести корумпирану и криминалну власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сњезана

17.09.2022 06:08

Јелена ја те обозавам вец одавно,имацес глас моје цијеле породице и мене,али хтјела сам вец писати да не употребљавас ово " забијацемо голове" ,то не лези теби јер ти си зена,мајка,дама,краљица,нас спаситељ ! Будуца предсједница ????❤️

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мсм

17.09.2022 07:11

Морали сте стати на пут страначком запошљавању и куповини гласова за 100км (сигурни гласови) и ако ова друга већина не изађе на изборе масовно и дадне вама глас бојим се да се не оклизнете и на овим изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЗИТИВА

17.09.2022 07:19

Ширите позитивну енергију у свом окружењу, објашњавајте колико је важно да што више људи изађе на изборе, да за инокосне функције можемо гласати само за једног кандидста, да могу гладати само за једну листу односно за кандидате унутар јефне листе никско за кандиџсте са више листа....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будућност

17.09.2022 07:19

Као што сте и навели баш тим редом народима и свима који живе пре свега треба: мир, стабилност и економски опоравак. Како Републике Српске тако и цијеле БиХ. А посебно брига о борцима је врло битна тема, зато ћете и побједити. Водите мудру и одговорну политику и будите само уз НАРОДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

17.09.2022 07:38

Једини спас за србе у Републици Српској и за Републику Српску ја да сви гласамо за Јелену и Мирка,и њихове кандидате на свим нивоима власти и у РС и БиХ.Сваки глас који оде другим кандидатима је самоуништење самих нас.Зато народе,памет у главу 2.октобра и занемарите снсд,додика,диде пеја унуку жељку и све остале кандидате и њихове листе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

17.09.2022 08:22

Јело,ја кад те видим не могу да не заплацем.Ти си једна Бозија мрвица,која се бори против лопова.Бог те посла нама...!Не заборавимо ни осталу сву опозицију, која се бори даноноћно.Људи изадјимо на изборе,сад или никад.Свице....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

17.09.2022 09:23

Драсковиц је отресао Радојцица сад Јелена Додика и крецемо као нормалан народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јос

17.09.2022 11:37

Доста ви до нормале сто се тице васе фракције политицарима, побједа народа је борба и да сте на власти и овако ...

Name

Боже

17.09.2022 10:01

На трулим темељима не може се градити ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ања

17.09.2022 11:21

Ударицемо нове темеље. Главу горе, има јос наде за нас.

Name

Корослав

17.09.2022 11:59

Она казе да це зато одговарати ванземаљци.

Name

идемооооо

17.09.2022 11:18

Јецо, гради затворе! За поцетак ону кумову зграду у пицином парку преуредити за ту намјену. Ух, колико је багре за ухапсити!!! До конацне побједе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

17.09.2022 11:42

Подршка Јелени, и осталим лидерима удружене опозиције у борби против корумпиране режимске хоботнице!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак Р. К.

17.09.2022 13:12

Ако не постоји смртна казна, онда за Милорада и круг олоша и лопова око њега (а подоста их је) затвор. Не Фоча, Добој, Туњице, Војковићи итд., но ерцеговачка чатрња. Затворена одозго да не може побјећи нити вода ући. А дотур оброка по Вишковићевом рецепту. Сваких мјесец - два, колико рече бизгов да човјек може без воде и хране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки 72

17.09.2022 13:53

Дај да и то видимо

ОДГОВОРИТЕ