Хоће ли бити протеста бораца у Градишци? Хоће ли предсједник БОРС-а поднијети оставку?

Ако се борци појаве на скупу, подносим оставку, недавно је рекао Остојић. Мирни скуп је најављен за данас.

Република Српска 11.09.2022 | 11:15
Хоће ли бити протеста бораца у Градишци? Хоће ли предсједник БОРС-а поднијети оставку?

Из Градске борачке организације Градишка су поручили да ће наредну недјељу, 11.09. бити одржан мирни скуп на којем ће припадници борачких и осталих организација проистеклих из Одбрамбено-отаџбинског рата исказати незадовољство због положаја у којем се тренутно налазе.

Скуп ће бити одржан испред Центрлног спомен обиљежја у Градишци.

Како смо успјели да сазнамо борци су незадовољни својим положајем и ово је само један од корака које планирају предузети у наредном периоду с циљем побољшања положаја ове категорије друштва. 

Претходно је, предсједник Борачке организације Републике Српске Радан Остојић, гостујући на БН ТВ, рекао да ће поднијети оставку ако се више од 50% бораца из других градских и општинских организација одазове данашњем скупу?! Упркос томе, предсједник Борачке организације Градишка Милован Гагић позвао је борце на данашњи скуп.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ВРС

11.09.2022 09:49

Нека протеста, од вишка глава не боли. Још ако се може показати снага.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.09.2022 11:07

Треба у свим градовима. Остојиц замајава борце.

Name

власеница-борац

11.09.2022 10:38

У Власеници нацелник опстине Краљевиц форсира дезертере, на цело борацке поставио Симаница који је све само не борац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

11.09.2022 12:24

Остојић би требао да буде свјестан ћињенице да је власт имала и превише времена на располагању, да ријеши питање бораћке популације, и да се увијек изнова форсира некакво ћекање неких бољих времена за борце, која никако да дођу! Борцима је доста замајавања, и још далеко раније су требали организовати радикалније протесте!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРПСКИ СОКО

11.09.2022 12:55

ЗА ОСТОЈИЦ ХОЦЕ ЛИ БИТИ ОСТАВКА БИО САМ ПРИСУТАН НА СКУПУ нико није од странака звао,није било превоза сендвица лазних обецања мијесања политике али смо ОПРАВДАЛИ ГОПСОДИНА ГАГИЦА И ОСУДИЛИ НЕРАД БОРАЦКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ У ПРОТЕКЛОМ ПЕРИОДУ НА ЗАЛОСТ ИЗА СВЕГА СТОЈЕ КАКО ОПСТИНСКЕ ТАКО И РЕПУБЛИЦКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ПОЦЕВСИ ОД ВЛАДЕ ДО МИНИСТАРСТВА КОЈИ СУ УНИСТИЛИ ПРАВА И ПИТАЊА ЗИВИХ БОРАЦА Среца у несреци да погинули не виде ста се ради са породицама и дјецом палих те да је све оно за ста су зивоте дали девастирано,,ГРБ ХИМНА СРБСКА ЗАСТАВА МОНЕТА ГРАНИЦЕ ВОЈСКА СУДСТВО ИТД. Хвала Ветеранима на подрсци Гагицу на организации и БНТВматицној куци на ревности и РЕАЛНОСТИ,ХВАЛА БОРЦИМА НА ДОЛАСКУ,,НА ЦАСТ ОНИМА КОЈИ СУ МОГЛИ ДОЦИ А НИСУ

ОДГОВОРИТЕ