Hoće li biti protesta boraca u Gradišci? Hoće li predsjednik BORS-a podnijeti ostavku?

Ako se borci pojave na skupu, podnosim ostavku, nedavno je rekao Ostojić. Mirni skup je najavljen za danas.

Republika Srpska 11.09.2022 | 11:15
Hoće li biti protesta boraca u Gradišci? Hoće li predsjednik BORS-a podnijeti ostavku?

Iz Gradske boračke organizacije Gradiška su poručili da će narednu nedjelju, 11.09. biti održan mirni skup na kojem će pripadnici boračkih i ostalih organizacija proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata iskazati nezadovoljstvo zbog položaja u kojem se trenutno nalaze.

Skup će biti održan ispred Centrlnog spomen obilježja u Gradišci.

Кako smo uspjeli da saznamo borci su nezadovoljni svojim položajem i ovo je samo jedan od koraka koje planiraju preduzeti u narednom periodu s ciljem poboljšanja položaja ove kategorije društva. 

Prethodno je, predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Radan Ostojić, gostujući na BN TV, rekao da će podnijeti ostavku ako se više od 50% boraca iz drugih gradskih i opštinskih organizacija odazove današnjem skupu?! Uprkos tome, predsjednik Boračke organizacije Gradiška Milovan Gagić pozvao je borce na današnji skup.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

VRS

11.09.2022 09:49

Neka protesta, od viška glava ne boli. Još ako se može pokazati snaga.

ODGOVORITE
Name

Re

11.09.2022 11:07

Treba u svim gradovima. Ostojic zamajava borce.

Name

vlasenica-borac

11.09.2022 10:38

U Vlasenici nacelnik opstine Kraljevic forsira dezertere, na celo boracke postavio Simanica koji je sve samo ne borac

ODGOVORITE
Name

Sagitarius

11.09.2022 12:24

Ostojić bi trebao da bude svjestan ćinjenice da je vlast imala i previše vremena na raspolaganju, da riješi pitanje boraćke populacije, i da se uvijek iznova forsira nekakvo ćekanje nekih boljih vremena za borce, koja nikako da dođu! Borcima je dosta zamajavanja, i još daleko ranije su trebali organizovati radikalnije proteste!!

ODGOVORITE
Name

SRPSKI SOKO

11.09.2022 12:55

ZA OSTOJIC HOCE LI BITI OSTAVKA BIO SAM PRISUTAN NA SKUPU niko nije od stranaka zvao,nije bilo prevoza sendvica laznih obecanja mijesanja politike ali smo OPRAVDALI GOPSODINA GAGICA I OSUDILI NERAD BORACKE ORGANIZACIJE U PROTEKLOM PERIODU NA ZALOST IZA SVEGA STOJE KAKO OPSTINSKE TAKO I REPUBLICKE ORGANIZACIJE POCEVSI OD VLADE DO MINISTARSTVA KOJI SU UNISTILI PRAVA I PITANJA ZIVIH BORACA Sreca u nesreci da poginuli ne vide sta se radi sa porodicama i djecom palih te da je sve ono za sta su zivote dali devastirano,,GRB HIMNA SRBSKA ZASTAVA MONETA GRANICE VOJSKA SUDSTVO ITD. Hvala Veteranima na podrsci Gagicu na organizacii i BNTVmaticnoj kuci na revnosti i REALNOSTI,HVALA BORCIMA NA DOLASKU,,NA CAST ONIMA KOJI SU MOGLI DOCI A NISU

ODGOVORITE