Британски амбасадор посјетио ОБА-у: Интензивирати сарадњу

Амбасадор Велике Британије у Босни и Херцеговини Јулиан Реиллy састао се данас са генералним директором Обавјештајно-безбједносне агенције Босне и Херцеговине Османом Мехмедагићем, са којим је разговарао о интензивирању сарадње.

Босна и Херцеговина 30.08.2022 | 14:56
Британски амбасадор посјетио ОБА-у: Интензивирати сарадњу

Током своје прве посјете ОБА-и амбасадор Реиллy је потврдио безрезервну подршку Велике Британије суверенитету, територијалном интегритету и просперитету Босне и Херцеговине, те нагласио да је Влада Велике Британије дугогодишњи пријатељ Босне и Херцеговине и свих њених грађана.

Генерални директор ОСА БиХ Осман Мехмедагић захвалио се Влади Велике Британије на континуираној подршци Босни и Херцеговини, посебно у сектору безбједности.

С обзиром на тренуте безбједносне околности у региону и свијету, истакнуто је да се ова сарадња мора интензивирати кроз неколико заједничких пројеката у наредном периоду.

Саговорници су сагласни да је јачање цyбер безбједности у један од приоритета у смјеру заштите демократије и владавине права у Босни и Херцеговини.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ахам

30.08.2022 13:40

Јесмо пријатељи мало сутра. Не моземо добити туристицку визу, а камо ли несто друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

30.08.2022 13:45

Амбасадор нема појма ста прица, какав је он то пријатељ дејтон творевине и коме је он пријатељ? Ни његова дрзава није пријатељ творевине. Осим тога, нека се понаса у маниру дипломате, или нека иде одакле је досао. Творевина је њихов полигон за месетарење, преваре и подвале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бриси

30.08.2022 16:43

Куци ... Фин неки цовјецуљак, али из погресне дрзаве ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буди реалан

31.08.2022 07:55

Јел то османага онај са средњом школом и купљених факултетом верни кадар СДА ,лаку ноћ БиХ.ево вам праве слике БиХ неморате бити способни ал морате подобни и лојални овако је могло само у Титова доба да бравар буде пресједник државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац ВРС

31.08.2022 15:32

Шта један амбасадор тражи у оваквој агенцији,било које земље? Ово говори о том ко утиче на рад ове битне агенције. Жалосно становници БиХ. Док је Тито био жив овако нешто се није могло десити.

ОДГОВОРИТЕ