Хотел 8 пута затваран: Ту се отровало 96 људи

Туристичка инспекција Управе за инспекцијске послове печати хотел "Лоза" у којем се отровало 96 људи јер како наводи директорка Управе за инспекцијске послове Ана Вујошевић хотел нема одобрење за рад.

Регион 28.08.2022 | 13:30
Хотел 8 пута затваран: Ту се отровало 96 људи

Инспекција ће запечатити и ресторан хотела, а собе се печате након што их гости напусте преносе Вијести.

О инциденту је обавештено Основно тужилаштво у Котору као и Центар безбедности Будве.

Иначе, туристичкој инспекцији је ово осми пут у протекла три месеца како печати будвански хотел, а седми пут је печат скинут због чега је инспекција случај пријавила которском тужилаштву.

Туристи који су отровани храном били су смештени у овом хотелу, али још није утврђено како и где је дошло до тровања.

Управа за безбедност хране, ветерину и фитосанитарне послове је након што је пријављено тровање извршила узорковање хране из ресторана "Лоза", и забранила њено служење.

Након инцидента, током јучерашњег дана, огласила се и управа хотела која тврди да се гости нису отровали храном коју су јели у ресторану хотела, већ да су током јучерашњег дана били на излету у Боки на којем су ручали.

"Да су се гости отровали у нашем ресторану, онда би и остали гости хотела имали исте симптоме. Тровање су добили само они који су били на излету“, тврде из хотела.

Председник Општине Будва Мило Божовић и општинска администрација стоје на располагању туристима који су имали здравствене проблеме, и обезбедиће им, ако је потребно, смештај, превоз и све остало.

(Вијести)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Лоза

28.08.2022 13:43

Има јако дугу традицију на атрактивној локацији прије него је постао хотел. Храна је јако укусна поготово кухана јела и повољна цијена вазда је крцат и нико се до сада није отровао....

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

28.08.2022 14:59

ИДИОТИ. И ВИ ИНСПЕКЦИЈЕ И ВЛАСНИЦИ. ГДЈЕ СТЕ ДОСАД. НАРОДЕ. ТРАЖИТЕ НАКСИМАЛНУ НАКНАДУ. ТАКО , А ЉУДИ ИЗ ДАЛЕКА ДОЂУ, ДА СЕ ОДМОРЕ. ИДИОТИ И ВИ НЕ РАДИТЕ СВОЈ ПОСАО. ПЛАТА ИДЕ. СРАМ ЦАС БИЛО. "НЕМА ДОЗВОЛЕ ЗА РАД".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шејтан

28.08.2022 16:32

Па више је пута затваран него отваран

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идемо

29.08.2022 23:32

Конкуренција.можда.је.по задатку неко.од.особља .то.урадио.

ОДГОВОРИТЕ