Јоаникије: Страшна опомена трагедија на Цетињу

Митрополит црногорско-приморски Јоаникије рекао је данас да је трагедија на Цетињу "страшна опомена за свакога човека да се замисли где је и шта је".

Регион 14.08.2022 | 18:03
Јоаникије: Страшна опомена трагедија на Цетињу

Јоаникије је током службе у Цетињском манастиру, на празник изношења Часног Крста и Светих мученика Макавеја, истакао да после те трагедије не приличи да се у Црној Гори говори много речи.

"Цетиње је у великој жалости, великој тузи, болу, патњи и несрећи због трагедије која се догодила. Изгинула су деца, изгинули су невини људи. Само можемо да завапимо Господу Богу да излије своју милост на овај град, а посебно на ожалошћене породице", рекао је Јоаникије, преноси портал Митрополије.

Позвао је верне да се помоле Богу да он да снаге онима који су изгубили најдраже да издрже бол достојанствено.

"Ово је страшна опомена за свакога човека, за свакога ко чује каква се трагедија догодила - да се човек замисли где је и шта је. Бог да излије своју милост на овај град и на оне који су ожалошћени, а покој душама оних који су преминули”, казао је Јоаникије.

(Тањуг   Фото:Телеграф/Никола Томић)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Обицан цовјек

15.08.2022 11:02

Требамо бити мало висе људи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крис

15.08.2022 12:54

Српски плаценици по упутству Руске мафије су кренули у акцију ремецења реда у дрзавама како би дошло да сукоба у тим дрзавама. А ферим Срби неможете без рата ни годину дана .

ОДГОВОРИТЕ