М:ТЕЛ помоћ пројекту "Мали баштовани"

У Ботаничкој башти универзитетског кампуса у Бањалуци представници компаније м:тел посјетили су радионицу у оквиру пројекта „Мали баштовани“ у којој су учествовали малишани из бањалучког вртића „Радост“. Осим новчане донације, уручени су поклоне водитељима радионица а симболично је посађено “Дрво пријатељства”.

Вијести 11.08.2022 | 15:34
М:ТЕЛ помоћ пројекту "Мали баштовани"

Иницијатива усмјерена на добробит дјеце узраста 3 до 10 година добила је подршку. ‘’Мали баштовани’’ броје преко 200 полазника у Бањалуци и 50 у Бијељини.

“Мени је драго што и међу компанијама има домаћина који имају тај домаћински однос према друштвеној заједници. Захвалан сам м;тел-у што је исказао интерес да нам помогне у реализацији овог пројекта. Ми ћемо уз помоћ ових средстава да побољшамо садржај и још више унаприједимо услугу према нашим полазницима’’, рекао је Петар Николић, идејни творац пројекта “Мали баштовани”.

Представници комапније м;тел са малишанима су посадили ‘’Дрво пријатељства’’ и тиме показали да његују праве и друштвене животне вриједности.

‘’На овај посебан дан, посадићемо заједно једно стабло које ћемо назвати “Дрво пријатељства” које ћемо чувати и неговати баш као што се негује пријатељство. Волонтерима које  воде причу о природи и биљкама, поклањамо телефоне који ће им помоћи у комуникацији и олакшати реализацију оваквих идеја’’, изјавио је извршни директор за маркетинг и продају компаније м:тел, Милосав Парезановић.

Компанија м;тел, као друштвено одговорна, и убудуће ће подржавати овакве и сличне идеје. Поручују ''Нисте сами -имате пријатеље''.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар