M:TEL pomoć projektu "Mali baštovani"

U Botaničkoj bašti univerzitetskog kampusa u Banjaluci predstavnici kompanije m:tel posjetili su radionicu u okviru projekta „Mali baštovani“ u kojoj su učestvovali mališani iz banjalučkog vrtića „Radost“. Osim novčane donacije, uručeni su poklone voditeljima radionica a simbolično je posađeno “Drvo prijateljstva”.

Vijesti 11.08.2022 | 15:34
M:TEL pomoć projektu "Mali baštovani"

Inicijativa usmjerena na dobrobit djece uzrasta 3 do 10 godina dobila je podršku. ‘’Mali baštovani’’ broje preko 200 polaznika u Banjaluci i 50 u Bijeljini.

“Meni je drago što i među kompanijama ima domaćina koji imaju taj domaćinski odnos prema društvenoj zajednici. Zahvalan sam m;tel-u što je iskazao interes da nam pomogne u realizaciji ovog projekta. Mi ćemo uz pomoć ovih sredstava da poboljšamo sadržaj i još više unaprijedimo uslugu prema našim polaznicima’’, rekao je Petar Nikolić, idejni tvorac projekta “Mali baštovani”.

Predstavnici komapnije m;tel sa mališanima su posadili ‘’Drvo prijateljstva’’ i time pokazali da njeguju prave i društvene životne vrijednosti.

‘’Na ovaj poseban dan, posadićemo zajedno jedno stablo koje ćemo nazvati “Drvo prijateljstva” koje ćemo čuvati i negovati baš kao što se neguje prijateljstvo. Volonterima koje  vode priču o prirodi i biljkama, poklanjamo telefone koji će im pomoći u komunikaciji i olakšati realizaciju ovakvih ideja’’, izjavio je izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel, Milosav Parezanović.

Kompanija m;tel, kao društveno odgovorna, i ubuduće će podržavati ovakve i slične ideje. Poručuju ''Niste sami -imate prijatelje''.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar