Грмуша тражи ванредну сједницу градске скупштине

- Свим одборницима у Скупштини Града Бања Лука, појединачно и именом и презименом, послао сам иницијативу за сазивање ванредне сједнице Скупштине Града Бања Лука на којој треба да донесемо одлуку да ли овај град водимо одговорно и озбиљно у најтежим временима након рата или га пуштамо низ Врбас – рекао је одборник у Скупштини града Бања Лука и члан Предсједништва ПДП-а Милко Грмуша. 

Република Српска 30.07.2022 | 13:33
Грмуша тражи ванредну сједницу градске скупштине

Грмуша је навео да сви људи у Бањој Луци и цијелој Републици Српској морају да знају да највећи број општина у Српској може само да сања о укупном буџету од 10 милиона КМ, а да је управо то износ који је суфицит из 2021. године и који чека да се Скупштина Града смилује да га одобри за рјешавање горућих проблема Бањалучана.

- Нико не може да ме увјери да обично чланство СНСД-а, УС-а, ПДП-а, СДС-а, ДЕМОС-а-може бити против тога да се поправљају путеви, одржава комунална инфраструктура, побољшавају комуналне услуге. Сматрам да ми морамо донијети одлуку да се овај новац одмах почне користити, није важно толико који проблем ћемо ријешити. Важно да се ријеши и важно је да се почне радити што прије, јер инфлација свакодневно умањује вриједност новца – рекао је Грмуша. 

Он је истакао да је његов приједлог је да се дио ових средстава трансферише оним грађанима који се грију на дрва и пелет, јер није фер да се гријање субвенционише само оним најбогатијима који се грију преко ЕкоТоплане.

- Ко буде против тога да сазовемо ванредну сједницу, ко буде против тога да испитамо зашто имамо неуставне регулационе планове и зашто се у Бањој Луци годинама дозвољава дивља градња, ко буде против ребаланса буџета, нека се изјасни именом и презименом, доста је скривања иза партија и њихових лидера. Ја идем до краја – поручио је Грмуша. 

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Борац

30.07.2022 11:40

Владо црта,острац нозева и илиц су против. То се зна од поцетка ко блокира развој Бл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подтзавамо

30.07.2022 12:22

Ти сектаски бескицмењаци који блокирају све у БЛ имају име и презиме. Зато треба изаци јавно са именима, па ако наставе овако, да их народпљује када их сретне у граду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

30.07.2022 15:05

Дужност изабраних политичара је да буду дио рјешења а не дио проблема као што већ скоро двије године ради скупштинска већина предвођена СНСД-ом. Браво Милко, Ви сте политичар коме вриједи дати глас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

30.07.2022 15:56

Тако је Милко истјерај све до краја

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

30.07.2022 16:46

Нешто у овом човјеку има што улива сигурност. Нека га Бог драги само чува, опасан је пут изабрао да се замјери тајкунима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

31.07.2022 11:17

Свака част младићу.

ОДГОВОРИТЕ