Grmuša traži vanrednu sjednicu gradske skupštine

- Svim odbornicima u Skupštini Grada Banja Luka, pojedinačno i imenom i prezimenom, poslao sam inicijativu za sazivanje vanredne sjednice Skupštine Grada Banja Luka na kojoj treba da donesemo odluku da li ovaj grad vodimo odgovorno i ozbiljno u najtežim vremenima nakon rata ili ga puštamo niz Vrbas – rekao je odbornik u Skupštini grada Banja Luka i član Predsjedništva PDP-a Milko Grmuša. 

Republika Srpska 30.07.2022 | 13:33
Grmuša traži vanrednu sjednicu gradske skupštine

Grmuša je naveo da svi ljudi u Banjoj Luci i cijeloj Republici Srpskoj moraju da znaju da najveći broj opština u Srpskoj može samo da sanja o ukupnom budžetu od 10 miliona КM, a da je upravo to iznos koji je suficit iz 2021. godine i koji čeka da se Skupština Grada smiluje da ga odobri za rješavanje gorućih problema Banjalučana.

- Niko ne može da me uvjeri da obično članstvo SNSD-a, US-a, PDP-a, SDS-a, DEMOS-a-može biti protiv toga da se popravljaju putevi, održava komunalna infrastruktura, poboljšavaju komunalne usluge. Smatram da mi moramo donijeti odluku da se ovaj novac odmah počne koristiti, nije važno toliko koji problem ćemo riješiti. Važno da se riješi i važno je da se počne raditi što prije, jer inflacija svakodnevno umanjuje vrijednost novca – rekao je Grmuša. 

On je istakao da je njegov prijedlog je da se dio ovih sredstava transferiše onim građanima koji se griju na drva i pelet, jer nije fer da se grijanje subvencioniše samo onim najbogatijima koji se griju preko EkoToplane.

- Кo bude protiv toga da sazovemo vanrednu sjednicu, ko bude protiv toga da ispitamo zašto imamo neustavne regulacione planove i zašto se u Banjoj Luci godinama dozvoljava divlja gradnja, ko bude protiv rebalansa budžeta, neka se izjasni imenom i prezimenom, dosta je skrivanja iza partija i njihovih lidera. Ja idem do kraja – poručio je Grmuša. 

(BN) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Borac

30.07.2022 11:40

Vlado crta,ostrac nozeva i ilic su protiv. To se zna od pocetka ko blokira razvoj Bl.

ODGOVORITE
Name

Podtzavamo

30.07.2022 12:22

Ti sektaski beskicmenjaci koji blokiraju sve u BL imaju ime i prezime. Zato treba izaci javno sa imenima, pa ako nastave ovako, da ih narodpljuje kada ih sretne u gradu

ODGOVORITE
Name

Realno

30.07.2022 15:05

Dužnost izabranih političara je da budu dio rješenja a ne dio problema kao što već skoro dvije godine radi skupštinska većina predvođena SNSD-om. Bravo Milko, Vi ste političar kome vrijedi dati glas!

ODGOVORITE
Name

д

30.07.2022 15:56

Тако је Милко истјерај све до краја

ODGOVORITE
Name

БЛ

30.07.2022 16:46

Нешто у овом човјеку има што улива сигурност. Нека га Бог драги само чува, опасан је пут изабрао да се замјери тајкунима.

ODGOVORITE
Name

Gogi

31.07.2022 11:17

Svaka čast mladiću.

ODGOVORITE