Режим у Српској је свјестан пада па тражи алиби за пораз

Црнадак каже да је режим и призвао страни интервенционизам, али и оживио ОХР који је за мандата Младена Иванића био умртвљен и учинињен небитним. 

Република Српска 29.07.2022 | 13:17
Режим у Српској је свјестан пада па тражи алиби за пораз

- Режим и њихови партнери су имали више од годину дана да се договоре око измјена Изборног закона и није им пало на памет, само су све мрцварили својим лажним покушајима договора. Њима никаква измјена Изборног закона није одговарала. У својој изгубљености сада за наметање измјена закона криве опозицију, а заправо су они једини, због свог безобразлука, неодговорности и страначких интереса, ти који су призвали страни интервенционизам.

- Ми смо принципијелно против било каквог наметања, а они галаме, вријеђају, позивају на ратове, пребројавају се и онда им неко други крив када се страни фактор мијеша у домаћа питања – поручио је Игор Црнадак, потпредсједник ПДП-а и посланик у Народој скупштини Републике Српске. 

Црнадак каже да је режим и призвао страни интервенционизам, али и оживио ОХР који је за мандата Младена Иванића био умртвљен и учинињен небитним. 

- Сједањем Додика у Предсједништво БиХ, оживљен је и ОХР и њихово наметање, јер је својом политиком слона у стаклари произвео повратак кориштења Бонских овлаштења – поручио је Црнадак. 

Он каже да режим већ тражи алиби за пораз: 

- Они то чине изјавама да ПДП и СДС наметнуте измјене Изборног закона користе у сврху рушења правих изборних побједника. Такве изјаве су ван сваке памети, јер Додик и СНСД знају да је по истраживањима предност Јелене Тривић и Мирка Шаровића огромна и да ће народ у Републици Српској донијети промјене и слободу у октобру. Са измјенама закона или без, режим одлази, а њихово дјеловање ће бити једна црна и тужна епизода у нашој историји – поручио је Црнадак.

(БН) 

 

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

????

29.07.2022 11:30

То привате годинама вец па ницево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

29.07.2022 12:57

Иста прица слазем се има десет година готов је свице и сл а Јос увек није свануло.До када видецемо

Name

Ре

29.07.2022 14:00

Дејан мајкицкин потрцко.

Name

Пр

29.07.2022 11:46

Сад није вријеме да се успавате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

❗️Вукан❗️

29.07.2022 12:12

Не волим ове политицаре из ПДП,али назалост побједице ‼️Ма ни луд цовјек на 2 мјесеца пред изборе не би продавао златне коке!!!!А за све су криви ови у снсд сто су се толико накрали и осилили да им се неда радити око избора!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

29.07.2022 13:58

Искључиво је власт крива што су странци поново активни.Они се натежу годину дана око тих измјена а сад кад је човек наметнуо све то не ваља.Логицно да не ваља.Али само њима зато што човек намеће закон који спречава малверзације

Name

Стивен Сегал

29.07.2022 13:13

А бас ме интересује кад би васи досли на влас бил се пензија двапут годишње увећавала и привреду насу опорави. Па то да ДОДЈЕ ајнстајн неби успио. Ово стање це бит овако дозивотно и немогу е је промјенит на боље. Ко је године је Букејловиц био председник владе па је рекао свака 4 мјесеца једна фирма це се покренут. И ста би? Ницево. Извините сто одузих овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоцy

29.07.2022 13:29

Дај бозе, лик краде иконе а да неце гласове

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

29.07.2022 13:48

Стид да те буде тако да говориш! Па јели требало ћутати када је Валентин Инцко наметнуо закон којим се кажњава негирање тзв.геноцида у Сребреници са чиме је уведен вербални деликт за србе стоко једна невезана!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.07.2022 15:01

Ко прода Јасеновацку градју,ко покраде и расели народ?

Name

ре Милан

29.07.2022 15:36

Требало је то поздравити. Дјецу код куће васпитати, у школама праву истину да чују и науче да од њих израсту поштене особе а не да их учите лажима и правите зликовце.

Name

нико као он.

29.07.2022 13:58

Ја мислим,да Додик ради само добре ствари,и за њега ћу гласати увек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

29.07.2022 14:03

ТРАЖЕ АЛИБИ. НЕГО ШТА. СВАКА ЧАСТ ЦРНАДАК. АЛИ ЗАХВАЉУЋИ ПРЕНОСУ СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ РС НА БН, СВЕ СМО ЗАКЉУЧИЛИ. КАКАВ ЈЕ ОВАЈ ЧУБРИЛОВИЋ. ВИЂЕНО. ПРЕД ЊИМ ВЛАСТ ТУЧЕ ПОСЛАНИКЕ. НЕ СТИДИ СЕ СЕБЕ. ЖАО МИ ЈЕ ОВОГ ВРЕМЕНА, АЛИ ЗБОГ ТЕБЕ И НАЈБОЉЕ ОПОЗИЦИЈЕ ОВО ПИШЕМ. СВА ОПОЗИЦИЈА ЈЕ ЗА ПОХВАЛУ. ЗА ВАШ РАД И ТРУД И ИСКРЕНОСТ И ТАЧНОСТ. СПАС СТЕ СВИ ТА РС. ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН, РАДОВИЋ И СВА ОПОЗИЦИЈА.

ОДГОВОРИТЕ