Из Њемачке БиХ испоручено једно лице с потјернице

У наставку рада по предмету који се односи на откривање починилаца кривичног дјела убиство полицијских службеника Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево које се догодило у октобру 2018. године, данас је на Међународном аеродрому Сарајево из СР Њемачке испоручено једно лице.

Босна и Херцеговина 27.07.2022 | 15:32
Из Њемачке БиХ испоручено једно лице с потјернице

Лице је од Граничне полиције Босне и Херцеговине преузела Судска полиција Федерације Босне и Херцеговине, која је уз мјере заштите у сарадњи са Државном агенцијом за истраге и заштиту и Министарством унутрашњих послова Кантона Сарајево, лице спровела у просторије Казнено-поправног завода Сарајево.

Ради се о лицу за којим је на приједлог Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево расписана међународна потјерница од стране НЦБ Интерпола Сарајево, због постојања основа сумње да се доводи у везу са почињењем кривичног дјела „Убиство“ у вези са кривичним дјелом „Тешка крађа“ порописаних Кривичним законом Федерације Босне и Херцеговине, саопштено је из СИПА-е.

Медији су објавили да се ради о Сави Маринковић једном од осумњичених за убиство сарајевских полицајаца Адиса Шеховића и Давора Вујиновића.

(БН Фото: Илустрација) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Б.Л

28.07.2022 11:52

Мислио је да ми нико ништа не може Додик увек прва неможе нам нико ништа..Тако ће и Додик долијати кад прође мандат.

ОДГОВОРИТЕ