Оперативна  акција „Поштар“ – слободе лишена два лица

Слободе су лишена два лица, која су након криминалистичке обраде у просторијам СИПА-е испитана у својству осумњиченог.

Босна и Херцеговина 25.07.2022 | 10:10
Оперативна  акција „Поштар“ – слободе лишена два лица

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) данас су у склопу оперативне акције „Поштар“, на подручју Тузле реализовали претресе стамбених објеката и покретних ствари на једној локацији, због постојања основа сумње да је почињено кривично дјело „Неовлаштен промет опојним дрогама“ прописано Кривичним законом Босне и Херцеговине.

Слободе су лишена два лица, која су након криминалистичке обраде у просторијам СИПА-е испитана у својству осумњиченог.

Приликом претреса откривена је и привремено одузета одређена количина опојних дрога кокаин и екстази.

Претреси су реализовани  по усменом налогу Суда Босне и Херцеговине и под надзором Тужилаштва Босне и Херцеговине, а у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Тузланског кантона, саопштено је из СИПА-е.

(БН Фото: Илустрација) 

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Дјуро

25.07.2022 08:35

А лактаси???

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко,њемацка

25.07.2022 11:17

не смију уци у лактасе,а камоли хапсити

Name

Корослав

25.07.2022 12:53

Несмије од попова.

Name

Др

25.07.2022 08:43

К... му је оштар. Опет неке бједнике ухапсили гарант . Оне будалаше што пуше травуљину а праве сто раде са опасном дрогом нико не дира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пропаст

25.07.2022 08:45

Цијела земља нам је, ништа друго, него легло криминала које су омогућиле етнонационалистичке политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

25.07.2022 09:03

Како препознати криминалну организацију у БиХ? Веома лако, обицно сједе по парковима пију оно велико пиво у пластичној фласи и пуше траву ако их има висе од два то је вец криминална организација. Кад их похватају иде оно чувено производња и промет итд. И на дневнику буде ко да су ескобара ухапсили а на суду им оце десет година минимум затвора реално низаста . Прави криминалци су у свим дрзавним установама институцијама и тако даље. Јадно да не мозе јадније углавном се своди на то да такви јадници добију велике казне и цесто су то дјеца бораца или цак и демобилисани борци и психицки нарусеног здравља особе. А поједини не лезе за убиства то је реалност од које се сваком нормалном повраћа. Погледај дом свој анђеле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре др

25.07.2022 13:51

Браво за текст докторски написано.

Name

Ама

25.07.2022 09:22

Тороводје у сва 3 тира са својима опљацкали дрзаву и сад љутаа борбаа за прљави капитал а медјународна самоо малооо забринутаа а народ растјеран опљацкан у нестајањуууууу! Злоо 21 вијека корумпирани политицари са својим подобним глас масинеријом поткованом купљениј родбиндкокумовском пљацка стољеца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашо

25.07.2022 09:45

Па мајмуни јесте свјесни да већина људи зна ко ваља гудру барем у БЛ доћи ће момци на наплату кад тад што трујете дјецу има онај горе види све?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фениx

25.07.2022 11:17

Опојне дроге,дроге,и дроге. А само 1 кантон или градска управа покраду више пара од народа него трговина дрогом по цјелиј БИХ . Треба се стим борити свака част ,а одкуд ми на 1 .јесту по корупцији у институцијама а никога немамо ухапшеног.Мажете народу очи.Срам вас било.Треба вас све распустити.Продужена рука власти.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

25.07.2022 12:40

Баш тако..гањају ситу што запали мало траве,што је нормално у све 1 земљи ЕУ,имаш и аутомате где можеш да купиш,полиција ако ти и нађе неку мању количину,кажеш да је за властите потребе нече ти ништа..,неки је конзумирају јер је потврђено да ублажава бол и помаже..лично је нисам никад користио,нити би..ко може да си приушти и воли,нек изволи..Али,шта је са Лукачем и господом из ткзв"муп пц"?сви знамо да је дешифрована аплилацоја скy,да се 60%мупа налази на списку,додик,ннегова криминална организација снсд..чак се јавно и насликавају по базенима са криминалцима за којима Интерпол трага..и ништа..кад ће тај олош из мупа и врха власти да буде хапшен?ове похапсе,за ниста,за ништа им немогу да суде,ако и суде немогу да добију више од 6 месеци до године

ОДГОВОРИТЕ