Откривено како је умрла Ивана Трамп

Ивана Трамп, прва супруга бившег предсједника САД Доналда Трампа, умрла је од повреда задобијених услијед пада, саопштила је у петак њујоршка канцеларија главног медицинског истражитеља.

Свијет 16.07.2022 | 08:45
Откривено како је умрла Ивана Трамп

Бивши предсједник је у четвртак рекао да је Ивана Трамп умрла у свом дому у Њујорку. Имала је 73 године.

Ивана Трамп је била прва супруга Доналда Трампа. Заједно су имали троје деце – Доналда млађег, Иванку и Ерика Трампа.

– Наша мајка је била невјероватна жена – сила у послу, спортиста свјетске класе, блистава љепотица и брижна мајка и пријатељ – наводи се у саопштењу породице Трамп.

Хитна помоћ са Менхетна, реагујући на позив за срчани застој, пронашла је жену у стану у Апер Ист Сајду нешто послије 12.30. Проглашена је мртвом на лицу мјеста, саопштила је њујоршка полиција.

Према полицијским изворима, Ивана Трамп је пронађена без свијести и без реакције на дну степеница у свом стану. Полиција истражује да ли је пала и, ако јесте, да ли је пад на било који начин допринио њеној смрти, рекли су извори.

У петак је медицински форензичар рекао да је преминула од посљедица тупих повреда које је задобила услијед пада. Начин смрти је несретан случај и није сумњив, рекао је вјештак.

У изјави на својој платформи Трутх Социал, бивши предсједник се присјетио Иване као “дивне, лијепе и невјероватне жене, која је водила сјајан и инспиративан живот”, пише Блиц.

– Њен понос и радост била су њено троје дјеце, Доналд млађи, Иванка и Ерик. Била је тако поносна на њих, као што смо сви ми били тако поносни на њу – написао је Доналд Трамп.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Василије

16.07.2022 11:46

Саучешће породици Трамп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

само казем

16.07.2022 12:32

Чудно.

ОДГОВОРИТЕ