Otkriveno kako je umrla Ivana Tramp

Ivana Tramp, prva supruga bivšeg predsjednika SAD Donalda Trampa, umrla je od povreda zadobijenih uslijed pada, saopštila je u petak njujorška kancelarija glavnog medicinskog istražitelja.

Svijet 16.07.2022 | 08:45
Otkriveno kako je umrla Ivana Tramp

Bivši predsjednik je u četvrtak rekao da je Ivana Tramp umrla u svom domu u Njujorku. Imala je 73 godine.

Ivana Tramp je bila prva supruga Donalda Trampa. Zajedno su imali troje dece – Donalda mlađeg, Ivanku i Erika Trampa.

– Naša majka je bila nevjerovatna žena – sila u poslu, sportista svjetske klase, blistava ljepotica i brižna majka i prijatelj – navodi se u saopštenju porodice Tramp.

Hitna pomoć sa Menhetna, reagujući na poziv za srčani zastoj, pronašla je ženu u stanu u Aper Ist Sajdu nešto poslije 12.30. Proglašena je mrtvom na licu mjesta, saopštila je njujorška policija.

Prema policijskim izvorima, Ivana Tramp je pronađena bez svijesti i bez reakcije na dnu stepenica u svom stanu. Policija istražuje da li je pala i, ako jeste, da li je pad na bilo koji način doprinio njenoj smrti, rekli su izvori.

U petak je medicinski forenzičar rekao da je preminula od posljedica tupih povreda koje je zadobila uslijed pada. Način smrti je nesretan slučaj i nije sumnjiv, rekao je vještak.

U izjavi na svojoj platformi Truth Social, bivši predsjednik se prisjetio Ivane kao “divne, lijepe i nevjerovatne žene, koja je vodila sjajan i inspirativan život”, piše Blic.

– Njen ponos i radost bila su njeno troje djece, Donald mlađi, Ivanka i Erik. Bila je tako ponosna na njih, kao što smo svi mi bili tako ponosni na nju – napisao je Donald Tramp.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Василије

16.07.2022 11:46

Саучешће породици Трамп.

ODGOVORITE
Name

samo kazem

16.07.2022 12:32

Čudno.

ODGOVORITE