Велики редови за мјесечне карте за превоз БЛ

Након што је мука о јавном превозу бар на кратко окончана, Бањалучани су пожурили да купе мјесечне карте. Данима је трајала неизвјесност хоће ли превозници обуставити вожњу, због чега суграђани нису, као иначе, могли да купе карте, јер није било договора по којој цијени ће се продавати.

Република Српска 02.07.2022 | 12:19
Велики редови за мјесечне карте за превоз БЛ

Када је речено да ће превоза, ипак, бити многи су пожурили да купе карте. Зато су дана пред шалтерима велике гужве, а неки кажу да су на ред чекали и два сата.

Подсјећамо, директор Аутопревоза Дејан Мијић је за Српскаинфо објаснио је да се карте продају по старом цјеновнику, те да ће Град за јул мјесец надокнадити разлику у цијени карата на основу задње одлуке Скупштина града.

Превозници су у јуну тражили ново поскупљење карата у јавном превозу због енормног раста цијена горива.

Њихов захтјев је градоначелник Драшко Станивуковић упутио у скупштинску процедуру, али се одборници на посљедњем засједању нису изјаснили о овом питању зато што је повучено са дневног реда. Након тога су превозници најавили да ће 1.јула обуставити рад, зато што им није одобрен нови цјеновник, али вече прије одржан је састанак представника Града и превозника на којем је постигнут договор да се одржавање јавног превоза настави у јулу и да ће Град за те потребе издвојити око 500.000 КМ.

(Српска инфо)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Стојан БЛ

02.07.2022 12:26

Казнити банду црвену сад на изборима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

02.07.2022 12:51

Нека се за редове захвале дјајицу и острацу нозева. Они све блокирају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

02.07.2022 15:49

У нас увијек неки циркус?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛЕ

02.07.2022 20:52

Одборницима СНСД-а је најбитније по сваку цијену поремете планове Драска Станивуковица, који итекако води рацуна о градском будзету и изузетно рационално распоредјује новац. Другим ријецима, основни циљ црвених је спријецити сваки потенцијални Драсков успјех . Зато објективно заслузују казну на изборима. Свако ко имало размисља за њих неце гласати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сви они

02.07.2022 21:45

Који су симпатизери Снсд Нек вас буде срамота . Подрзавате мафијасе који се нусу ни појавили на састанку градонацелник станивуковиц рјесава сам проблеме док му скупстинска вецина изнова и изнова забија ноз у ледја. Бирате лудјаке а опозиција вас цупа из г****а.

ОДГОВОРИТЕ