Veliki redovi za mjesečne karte za prevoz BL

Nakon što je muka o javnom prevozu bar na kratko okončana, Banjalučani su požurili da kupe mjesečne karte. Danima je trajala neizvjesnost hoće li prevoznici obustaviti vožnju, zbog čega sugrađani nisu, kao inače, mogli da kupe karte, jer nije bilo dogovora po kojoj cijeni će se prodavati.

Republika Srpska 02.07.2022 | 12:19
Veliki redovi za mjesečne karte za prevoz BL

Кada je rečeno da će prevoza, ipak, biti mnogi su požurili da kupe karte. Zato su dana pred šalterima velike gužve, a neki kažu da su na red čekali i dva sata.

Podsjećamo, direktor Autoprevoza Dejan Mijić je za Srpskainfo objasnio je da se karte prodaju po starom cjenovniku, te da će Grad za jul mjesec nadoknaditi razliku u cijeni karata na osnovu zadnje odluke Skupština grada.

Prevoznici su u junu tražili novo poskupljenje karata u javnom prevozu zbog enormnog rasta cijena goriva.

Njihov zahtjev je gradonačelnik Draško Stanivuković uputio u skupštinsku proceduru, ali se odbornici na posljednjem zasjedanju nisu izjasnili o ovom pitanju zato što je povučeno sa dnevnog reda. Nakon toga su prevoznici najavili da će 1.jula obustaviti rad, zato što im nije odobren novi cjenovnik, ali veče prije održan je sastanak predstavnika Grada i prevoznika na kojem je postignut dogovor da se održavanje javnog prevoza nastavi u julu i da će Grad za te potrebe izdvojiti oko 500.000 КM.

(Srpska info)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Stojan BL

02.07.2022 14:26

Kazniti bandu crvenu sad na izborima!!!

ODGOVORITE
Name

Borac

02.07.2022 14:51

Neka se za redove zahvale djajicu i ostracu nozeva. Oni sve blokiraju.

ODGOVORITE
Name

Istina

02.07.2022 17:49

U nas uvijek neki cirkus?

ODGOVORITE
Name

MILE

02.07.2022 22:52

Odbornicima SNSD-a je najbitnije po svaku cijenu poremete planove Draska Stanivukovica, koji itekako vodi racuna o gradskom budzetu i izuzetno racionalno rasporedjuje novac. Drugim rijecima, osnovni cilj crvenih je sprijeciti svaki potencijalni Draskov uspjeh . Zato objektivno zasluzuju kaznu na izborima. Svako ko imalo razmislja za njih nece glasati

ODGOVORITE
Name

Svi oni

02.07.2022 23:45

Koji su simpatizeri Snsd Nek vas bude sramota . Podrzavate mafijase koji se nusu ni pojavili na sastanku gradonacelnik stanivukovic rjesava sam probleme dok mu skupstinska vecina iznova i iznova zabija noz u ledja. Birate ludjake a opozicija vas cupa iz g****a.

ODGOVORITE