Милица Павловић ставила тачку на аферу "Проверено"

Певачица Милица Павловић отворено је говорила на тему песме коју је у демо верзији извела њена колегиница Ана Николић.

Забава 30.06.2022 | 18:50
Милица Павловић ставила тачку на аферу "Проверено"

Проблем и овај “естрадни рат” разбуктао се када је Ана на једном наступу ову песму представила као своју, а већ недеља страсти се не смирију. Међутим, атрактивна Лесковчанка је одлучила да правним путем потражи решење.

 
Milica Pavlović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Није ме Ана контактирала у међувремену. Лично желим да ставим тачку на ту причу, зато што из поштовања према публици која ме воли и која је заволела ову песму, а потом заволела и заједно са мном направила хит, ја сам срећна - рекла је Милица, а потом додала да је цео случај предала свом правном тиму.

Ana Nikolić
ФОТО: АТА ИМАГЕС

- То значи да је ствар и те како у једној доброј адвокатској канцеларији. Али како што сам већ рекла од мене се заиста погрдне речи неће чути. Мислим да је народу и те како јасно како ствари стоје - објаснила је Милица, а потом се дотакла колегиница које је нису подржале у њеном обраћању јавности када је цео случај изнела на светло дана:

- Колегинице које ме нису подржале искључиво говори о њима. Не што ме нису подржале, већ што на ову причу нису одреаговале онако како треба људи који се баве музиком на прави начин. Али опет свако ради онако како мисли да треба и тако му се враћа у животу - оштро је прокоментарисала певачица.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

СРЕТАН

02.07.2022 14:08

Јос само да гориво и намирнице појефтине рај на земљи

ОДГОВОРИТЕ