Milica Pavlović stavila tačku na aferu "Provereno"

Pevačica Milica Pavlović otvoreno je govorila na temu pesme koju je u demo verziji izvela njena koleginica Ana Nikolić.

Zabava 30.06.2022 | 18:50
Milica Pavlović stavila tačku na aferu "Provereno"

Problem i ovaj “estradni rat” razbuktao se kada je Ana na jednom nastupu ovu pesmu predstavila kao svoju, a već nedelja strasti se ne smiriju. Međutim, atraktivna Leskovčanka je odlučila da pravnim putem potraži rešenje.

 
Milica Pavlović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Nije me Ana kontaktirala u međuvremenu. Lično želim da stavim tačku na tu priču, zato što iz poštovanja prema publici koja me voli i koja je zavolela ovu pesmu, a potom zavolela i zajedno sa mnom napravila hit, ja sam srećna - rekla je Milica, a potom dodala da je ceo slučaj predala svom pravnom timu.

Ana Nikolić
FOTO: ATA IMAGES

- To znači da je stvar i te kako u jednoj dobroj advokatskoj kancelariji. Ali kako što sam već rekla od mene se zaista pogrdne reči neće čuti. Mislim da je narodu i te kako jasno kako stvari stoje - objasnila je Milica, a potom se dotakla koleginica koje je nisu podržale u njenom obraćanju javnosti kada je ceo slučaj iznela na svetlo dana:

- Koleginice koje me nisu podržale isključivo govori o njima. Ne što me nisu podržale, već što na ovu priču nisu odreagovale onako kako treba ljudi koji se bave muzikom na pravi način. Ali opet svako radi onako kako misli da treba i tako mu se vraća u životu - oštro je prokomentarisala pevačica.

(Kurir.rs/Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

SRETAN

02.07.2022 16:08

Jos samo da gorivo i namirnice pojeftine raj na zemlji

ODGOVORITE