Из СПС не одустају: Вишковићу, докле ћутање о Виадукту?

- Већ два мјесеца нисте у стању да одговорите на конкретна питања која су вам наши посланици упутили на сједници Народне Скупштине Српске у вези афере "Виадукт" а ваше ћутање говори много, стоји у отвореном писму које је СПС упутио премијеру Републике Српске Радовану Вишковићу.

Република Српска 26.06.2022 | 10:27
Из СПС не одустају: Вишковићу, докле ћутање о Виадукту?

Из СПС су предсједника Владе Српске упознали са детаљима и информацијама до којих су сами дошли, те су га позвали да објасни јавности ко је одговоран и шта ће учинити да спријечи евентуалне будуће случајеве криминала и отимања народног новца.

- Имали сте прилику да видите гдје је сједиште "Виадукта", колико запослених имају и о каквом се пословном субјекту ради. Овим путем вас
информишемо и да је већ формиран предмет у надлежном тужилаштву који се бави овим случајем, а само Влада Републике Српске на челу са Вама, још увијек ћути и прави се као да се ништа није десило. Нема никаквог видљивог ни логичног разлога за Ваше ћутање и нереаговање како би се спријечиле будуће овакве малверзације због којих Република Српска остаје без значајних средстава.

За Вас је то можда "само 100 милиона", али за народ је то 13. пензија, то је 1000 станова за младе, то су регреси и топли оброци за раднике, то је 1000 подстицаја за привреднике и то је за нас по један вртић у сваком нашем грауд и општини. Зато нећемо стати, нећемо престати да тражимо одговор и одговорност, а Ваше ћутање то може само да одгоди на кратко - поручили су Вишковићу из Социјалистичке партије Српске.

(БН Фото: Илустрација) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Тако је

26.06.2022 08:57

Само га дери..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

26.06.2022 09:10

Свака вама част!! Радом и истином се побјеђује!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сједни, један, Вишковићу!

26.06.2022 10:13

Карикатурални премијер

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОК ХОЛИДЕЈ

26.06.2022 10:28

Свака част нисам социјалиста али скидам вам капу, а нису одговорили ни ко потпали ИРБ-е.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

26.06.2022 12:53

Засто свака цаст?И Несиц их напада ал кад миле казе гласај,он беспоговорно гласа!Ако недај бозе они буду одлуцивали о власти,опет це они уз милу!Избори це показати!

ОДГОВОРИТЕ