Iz SPS ne odustaju: Viškoviću, dokle ćutanje o Viaduktu?

- Već dva mjeseca niste u stanju da odgovorite na konkretna pitanja koja su vam naši poslanici uputili na sjednici Narodne Skupštine Srpske u vezi afere "Viadukt" a vaše ćutanje govori mnogo, stoji u otvorenom pismu koje je SPS uputio premijeru Republike Srpske Radovanu Viškoviću.

Republika Srpska 26.06.2022 | 10:27
Iz SPS ne odustaju: Viškoviću, dokle ćutanje o Viaduktu?

Iz SPS su predsjednika Vlade Srpske upoznali sa detaljima i informacijama do kojih su sami došli, te su ga pozvali da objasni javnosti ko je odgovoran i šta će učiniti da spriječi eventualne buduće slučajeve kriminala i otimanja narodnog novca.

- Imali ste priliku da vidite gdje je sjedište "Viadukta", koliko zaposlenih imaju i o kakvom se poslovnom subjektu radi. Ovim putem vas
informišemo i da je već formiran predmet u nadležnom tužilaštvu koji se bavi ovim slučajem, a samo Vlada Republike Srpske na čelu sa Vama, još uvijek ćuti i pravi se kao da se ništa nije desilo. Nema nikakvog vidljivog ni logičnog razloga za Vaše ćutanje i nereagovanje kako bi se spriječile buduće ovakve malverzacije zbog kojih Republika Srpska ostaje bez značajnih sredstava.

Za Vas je to možda "samo 100 miliona", ali za narod je to 13. penzija, to je 1000 stanova za mlade, to su regresi i topli obroci za radnike, to je 1000 podsticaja za privrednike i to je za nas po jedan vrtić u svakom našem graud i opštini. Zato nećemo stati, nećemo prestati da tražimo odgovor i odgovornost, a Vaše ćutanje to može samo da odgodi na kratko - poručili su Viškoviću iz Socijalističke partije Srpske.

(BN Foto: Ilustracija) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Tako je

26.06.2022 10:57

Samo ga deri..

ODGOVORITE
Name

Pera

26.06.2022 11:10

Svaka vama čast!! Radom i istinom se pobjeđuje!!

ODGOVORITE
Name

Sjedni, jedan, Viškoviću!

26.06.2022 12:13

Karikaturalni premijer

ODGOVORITE
Name

DOK HOLIDEJ

26.06.2022 12:28

Svaka čast nisam socijalista ali skidam vam kapu, a nisu odgovorili ni ko potpali IRB-e.

ODGOVORITE
Name

Rambo

26.06.2022 14:53

Zasto svaka cast?I Nesic ih napada al kad mile kaze glasaj,on bespogovorno glasa!Ako nedaj boze oni budu odlucivali o vlasti,opet ce oni uz milu!Izbori ce pokazati!

ODGOVORITE