Опозиција стоји уз народ, посебно уз обесправљене

Власт се сакрије у зграде, на брзину ускочите у лимузине које вам је народ платио, одлетите на одмор авионом који вам такође народ плаћа и онда се сјетите да паметујете некоме. Од власти узимате само привилегије за себе, али врло брзо ће вас на одговорност подсјетити сви они које сте обесправили – рекао је Крунић. 

Република Српска 23.06.2022 | 12:52
Опозиција стоји уз народ, посебно уз обесправљене

- Једини политички лешинари су они који уништавају Републику Српску, черупају народни буџет, отимају од бораца, пензионера, младих, свих људи у нашој земљи, да би стрпали у своје и џепове својих кумова и пријатеља. Једини лешинари су у власти, предвођени СНСД-ом, који граби ресурсе, искориштава, вара и краде од сваког човјека у нашој земљи – рекао је народни посланик Љубиша Крунић, реагујући на изјаве предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић. 

Каже да опозиција стоји уз народ, посебно уз обесправљене. 

- За разлику од вас, ми можемо и хоћемо да изађемо пред те људе, станемо са њима, разговарамо, понудимо рјешења и саслушамо њихова. Ви се сакријете у зграде, на брзину ускочите у лимузине које вам је народ платио, одлетите на одмор авионом који вам такође народ плаћа и онда се сјетите да паметујете некоме. Од власти узимате само привилегије за себе, али врло брзо ће вас на одговорност подсјетити сви они које сте обесправили – рекао је Крунић. 

(БН) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Билецанин

23.06.2022 11:28

Браво Љубиша!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.06.2022 11:50

Браво Круницу! Све речено је истина.

Name

Конобар

23.06.2022 11:58

Дај мани нас те прице ,продајете маглу и једни и други док се народ бори за кору хљаба ви сте се добро ухљебили и глумите бригу за народ , тог лицемјерства ми је преко главе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

23.06.2022 12:01

Маните се више народа, какав народ, народ гледа само лични интерес. Зашто нико из опозиције не заустави страначко запошљавање које је већ увелико почело а у којем управо учествује народ из личног интереса и за ту услугу мора да прикупи одређен број гласова. Зашто се не санкционишу они који то раде и у позицији и опозицији. Зашто никад нема фер и поштених избора па ко побједи аферим. Е овдје народ показује своје право лице а богами и политичари жељни власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

23.06.2022 12:09

Ви и јесте најбоља Опозиција. Поштени, знате стање у РС. Искрено се борите за обесправљени Народ. За Народ ја то вијерујем. Није лако. Тешко је, али Народ треба да гласа за такве искрене Посланике. Сви сте храбри. Хвала Вам у име Народа. Пензионер сам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

23.06.2022 12:10

А зар има неко од народа у РС да није обесправљен.Истина је Круницу да се ви пуно боље односите према народу него владајућа гарнитура али није то довољно јер нема никаквих промена набоље.А избори иду.Дајте народу разлог да вјерује у вас и да вас заокрузи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сотона

23.06.2022 13:45

Једна ласта не чини прољеће па тако ни Милорад сам не чини странку снсд. Колико је одговаран српски народ према себи..Странку снсд чини велики број припадника српског народа и фактички сви својим учешћем доприносе да та странка уништава остатак српског народа..А кад желудац потроши сву храну он почиње да се храни тијелом..Тако кад се више не могне гулити сиротиња власт ће морати да гули оне који су сад уз њу..А кад знамо колико је Срба у странци снсд то говори о српском народу колико нису солидарни..Значи није проблем само у Милораду..Сви у странци снсд су Милорад

ОДГОВОРИТЕ