Opozicija stoji uz narod, posebno uz obespravljene

Vlast se sakrije u zgrade, na brzinu uskočite u limuzine koje vam je narod platio, odletite na odmor avionom koji vam takođe narod plaća i onda se sjetite da pametujete nekome. Od vlasti uzimate samo privilegije za sebe, ali vrlo brzo će vas na odgovornost podsjetiti svi oni koje ste obespravili – rekao je Кrunić. 

Republika Srpska 23.06.2022 | 12:52
Opozicija stoji uz narod, posebno uz obespravljene

- Jedini politički lešinari su oni koji uništavaju Republiku Srpsku, čerupaju narodni budžet, otimaju od boraca, penzionera, mladih, svih ljudi u našoj zemlji, da bi strpali u svoje i džepove svojih kumova i prijatelja. Jedini lešinari su u vlasti, predvođeni SNSD-om, koji grabi resurse, iskorištava, vara i krade od svakog čovjeka u našoj zemlji – rekao je narodni poslanik Ljubiša Кrunić, reagujući na izjave predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović. 

Кaže da opozicija stoji uz narod, posebno uz obespravljene. 

- Za razliku od vas, mi možemo i hoćemo da izađemo pred te ljude, stanemo sa njima, razgovaramo, ponudimo rješenja i saslušamo njihova. Vi se sakrijete u zgrade, na brzinu uskočite u limuzine koje vam je narod platio, odletite na odmor avionom koji vam takođe narod plaća i onda se sjetite da pametujete nekome. Od vlasti uzimate samo privilegije za sebe, ali vrlo brzo će vas na odgovornost podsjetiti svi oni koje ste obespravili – rekao je Кrunić. 

(BN) 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Bilecanin

23.06.2022 11:28

Bravo Ljubiša!

ODGOVORITE
Name

Re

23.06.2022 11:50

Bravo Krunicu! Sve rečeno je istina.

Name

Konobar

23.06.2022 11:58

Daj mani nas te price ,prodajete maglu i jedni i drugi dok se narod bori za koru hljaba vi ste se dobro uhljebili i glumite brigu za narod , tog licemjerstva mi je preko glave.

ODGOVORITE
Name

Ma

23.06.2022 12:01

Manite se više naroda, kakav narod, narod gleda samo lični interes. Zašto niko iz opozicije ne zaustavi stranačko zapošljavanje koje je već uveliko počelo a u kojem upravo učestvuje narod iz ličnog interesa i za tu uslugu mora da prikupi određen broj glasova. Zašto se ne sankcionišu oni koji to rade i u poziciji i opoziciji. Zašto nikad nema fer i poštenih izbora pa ko pobjedi aferim. E ovdje narod pokazuje svoje pravo lice a bogami i političari željni vlasti.

ODGOVORITE
Name

+

23.06.2022 12:09

Vi i jeste najbolja Opozicija. Pošteni, znate stanje u RS. Iskreno se borite za obespravljeni Narod. Za Narod ja to vijerujem. Nije lako. Teško je, ali Narod treba da glasa za takve iskrene Poslanike. Svi ste hrabri. Hvala Vam u ime Naroda. Penzioner sam.

ODGOVORITE
Name

Tatar

23.06.2022 12:10

A zar ima neko od naroda u RS da nije obespravljen.Istina je Krunicu da se vi puno bolje odnosite prema narodu nego vladajuća garnitura ali nije to dovoljno jer nema nikakvih promena nabolje.A izbori idu.Dajte narodu razlog da vjeruje u vas i da vas zaokruzi

ODGOVORITE
Name

Sotona

23.06.2022 13:45

Jedna lasta ne čini proljeće pa tako ni Milorad sam ne čini stranku snsd. Koliko je odgovaran srpski narod prema sebi..Stranku snsd čini veliki broj pripadnika srpskog naroda i faktički svi svojim učešćem doprinose da ta stranka uništava ostatak srpskog naroda..A kad želudac potroši svu hranu on počinje da se hrani tijelom..Tako kad se više ne mogne guliti sirotinja vlast će morati da guli one koji su sad uz nju..A kad znamo koliko je Srba u stranci snsd to govori o srpskom narodu koliko nisu solidarni..Znači nije problem samo u Miloradu..Svi u stranci snsd su Milorad

ODGOVORITE