Абазовић са дјецом прати утакмицу Црна Гора - БиХ

- Премијер Дритан Абазовић појавио се вечера на утакмици Црна Гора - БиХ у пратњи педесетак ученка обучених у мајицама са националним обележјима с циљем да се, како је саопштио његов Кабинет, код деце развија национални понос, заједништво, љубав према спорту и националном дресу.

Регион 11.06.2022 | 22:03
Абазовић са дјецом прати утакмицу Црна Гора - БиХ

У пратњи Абазовића су деца запосленик у Генералном секретаријату владе и Државном протоколу, као и деца из једне подгоричке основне школе.

Из владе је саопштено да је ова акција организована у сарадњи са Министарством просвете и Фудбалским савезом Црне Горе, који је обезбедио мајице са националним обележјима за око педесетак малишана који ће, како се наводи, са премијером пружати подршку са трибина црногорској селекцији.

"Циљ ове прве у низу акција је да се код деце развија национални понос, заједништво, љубав према спорту и националном дресу", стоји у саопштењу владе достављеном медијима.

(Тањуг) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Сале

11.06.2022 21:02

Ух, то је подмукла идеја! Да није било толико дјеце на утакмици примили би Црногорци три+ голова. Ал' срамота пред дјецом прегазити домаћу репрезентацију. А јесу намазани ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

11.06.2022 22:02

А која тачно нација је у питању?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црногорац

12.06.2022 06:24

Ре ? Српска није па ти цркни

Name

Браво мајсторе

12.06.2022 05:24

Браво Абазе, покажи овим квази лидерима из региона како се понашати у сваком погледу. Волити своју државу а не мрзити и пљувати по комшијама. Браво

ОДГОВОРИТЕ