Abazović sa djecom prati utakmicu Crna Gora - BiH

- Premijer Dritan Abazović pojavio se večera na utakmici Crna Gora - BiH u pratnji pedesetak učenka obučenih u majicama sa nacionalnim obeležjima s ciljem da se, kako je saopštio njegov Kabinet, kod dece razvija nacionalni ponos, zajedništvo, ljubav prema sportu i nacionalnom dresu.

Region 11.06.2022 | 22:03
Abazović sa djecom prati utakmicu Crna Gora - BiH

U pratnji Abazovića su deca zaposlenik u Generalnom sekretarijatu vlade i Državnom protokolu, kao i deca iz jedne podgoričke osnovne škole.

Iz vlade je saopšteno da je ova akcija organizovana u saradnji sa Ministarstvom prosvete i Fudbalskim savezom Crne Gore, koji je obezbedio majice sa nacionalnim obeležjima za oko pedesetak mališana koji će, kako se navodi, sa premijerom pružati podršku sa tribina crnogorskoj selekciji.

"Cilj ove prve u nizu akcija je da se kod dece razvija nacionalni ponos, zajedništvo, ljubav prema sportu i nacionalnom dresu", stoji u saopštenju vlade dostavljenom medijima.

(Tanjug) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Sale

11.06.2022 21:02

Uh, to je podmukla ideja! Da nije bilo toliko djece na utakmici primili bi Crnogorci tri+ golova. Al' sramota pred djecom pregaziti domaću reprezentaciju. A jesu namazani ...

ODGOVORITE
Name

?

11.06.2022 22:02

A koja tačno nacija je u pitanju?

ODGOVORITE
Name

Crnogorac

12.06.2022 06:24

Re ? Srpska nije pa ti crkni

Name

Bravo majstore

12.06.2022 05:24

Bravo Abaze, pokaži ovim kvazi liderima iz regiona kako se ponašati u svakom pogledu. Voliti svoju državu a ne mrziti i pljuvati po komšijama. Bravo

ODGOVORITE