Између две ватре: Кума Андреана покушала да помири Барбару и Дарка!

Певачица Андреана Ћекић веома је блиска са Дарком Лазићем, а чак му је и кума. Осим с Лазићем, Андреана се зближила и са Барбаром Бобак с којом је наставила да се дружи и када је певчица раскинла с Лазићем.

Забава 30.05.2022 | 18:37
Између две ватре: Кума Андреана покушала да помири Барбару и Дарка!

- Андреана би да их помири, сматра да су обоје импулсивни и да ту још постоји емоција, па их убеђује да дају још једну шансу својој љубави. Са друге стране, кад си између две ватре никад не знаш шта ће да испадне на крају. Увек неко тражи да бираш страну, да га подржиш у препуцавању са оним другим, а тако је и у њиховом случају. Андреана им је једном приликом рекла да њу не мешају шта год да се дешава између њих. Ако имају проблем, сами нека га решавају, а ако одлуче да се помире, имају њену подршку – каже извор.

 
Andreana Čekić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Са друге стране Барбара тврди да од помирења са Дарком нема ништа.

– Надам се да ће временом нестати тај епитет нечије девојке или бивше који ми пришивају. Веза са Дарком ми је и помогла и одмогла у каријери. Нон стоп морам да се перем, објашњавам, доказујем да сам заслужила да се нађем ту где јесам. Људи су ме доживљавали као неелоквентну, тупаву и мутаву, али то се променило. На моју везу са Дарком стављена је једна дебела, озбиљна тачка и нема шансе да се помирим. Са њим комуницирам само око неких техничких ствари и то је то - изјавила је недавно Барбара.

Darko Lazić, Barbara Bobak
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(курир.рс/Свет)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ОБОСТРАНО

31.05.2022 10:09

посље да Дарко помири Адреану са њеним.

ОДГОВОРИТЕ