Легендарни певач снимио песму посвећену Мерими Његомир!

Певач Славко Бањац снимио је песму коју је посветио Мерими Његомир.

Забава 29.05.2022 | 14:21
Легендарни певач снимио песму посвећену Мерими Његомир!

Вест да је Мерима Његомир болесна и у тешком стању, многе је непријатно изненадила, али ипак надали су се да ће бити боље, нажалост није. Меримина смрт погодила је не само њену породицу и естраду, већ и читаву јавност која ју је волела.

Славко Бањац пре свега је био велики Меримин пријатељ, а сада је одлучио да ће у њену част снимити и песму. Дакле, реч је о песми ''Прашина'', коју су заједно преслушавали, а Мерима га је наговарала да је сними, што ће он сада и урадити и посветити њој.

- Урадио сам песму која је посвећена Мерими Његомир. Нажалост повод је јако непријатан, али то је делић поштовања према тој великој жени и уметници. Песма је поприлично тешка, поприлично јака и захтевна. Песма се зове "Прашина" и јако се поносим због тога. Та жена је заслужила много, отишао ми је драги пријатељ - рекао је Славко.

- То је снимљено зато што је Мерима желела да ја ту песму снимим. Још за живота Мериминог смо је преслушавали као демо и ја сам рекао: "Ово је тешко, тежак је текст. Не могу само да певам баладе", а она ми је рекла како морам то да снимим. Када се све ово догодило, одлучио сам да је урадим и посветим њој - испричао је певач.

Merima Njegomir, Pomen <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Зорана Јевтић, Дамир Дервишагић

(курир.рс/Пинк.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар