Хакерски напад: Порно филмови на аеродрому у Бразилу

Рио де Жанеиро је познат по голишавим посјетиоцима плажа и бурном ноћном животу, али су ствари данас подигнуте на нови ниво када је на екранима централног градског аеродрома кренуло емитовање порно филмова.

Свијет 28.05.2022 | 10:29
Хакерски напад: Порно филмови на аеродрому у Бразилу

Вијест о хакерској акцији прво се појавила на друштвеним мрежама, када су шокирани и заинтригирани путници почели да објављују слике екрана на аеродрому “Сантос Думонт” са експлицитним сценама.

“Изгледа да је много људи данас пропустило лет”, нашалио се један корисник “Твитера”.

“Добродошли на Сантос Думонт ерпорн”, написао је други, преноси АФП.

Оператор овог бразилског аеродрома саопштио је да екранима за емитовање реклама управља једна приватна фирма и да није ријеч о екранима са званичним информацијама. Аеродормска управа је поднијела пријаву федералној полицији.

“Екрани о којима је ријеч остаће искључени у нашој аеродромској мрежи док компанија која је одговорна за њих не буде гарантовала њихову безбједност”, наводи се у саопштењу.

Овај догађај није био смијешан свима, па је један корисник друштвених мрежа написао: “Замислите људе који путују са дјецом. Какво непоштовање.”

“Волим Рио”, написао је неко други.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Лактаси

28.05.2022 08:50

Доконе будале,већ виђено?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ком

28.05.2022 10:23

Ови су најбољи сто одмах као зале дјецу, замислите да дјеца то виде, не дао Бог. А то сто 70% дјеце има неограницен приступ интернету и у својим куцама, то није битно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

28.05.2022 12:12

Браво на коментару.

Name

Дзомба

28.05.2022 12:13

Супер,,мало да путници утепају досаду.