Саши Рађевићу укинут притвор и одређене мјере забране

 - Суд БиХ укинуо је притвор и одредио мјере забране Саши Рађевићу, осумњиченом за организовани криминал у вези са трговином опојним дрогама.

Босна и Херцеговина 12.05.2022 | 11:52
Саши Рађевићу укинут притвор и одређене мјере забране

Рађевићу је забрањено напуштање боравишта, а кретање му је ограничено искључиво на његово мјесто боравишта које не смије напуштати без претходног одобрења Суда, изузев уколико га напушта да би се појавио по позиву Суда или Тужилаштва БиХ.

Провјеру мјере забране напуштања боравишта спроводиће овлашћена службена лица Полицијске управе Градишке, тако што ће најмање три пута седмично, насумично, контролисати да ли осумњичени борави на назначеној адреси и обавијестити Суд уколико не буде затечен на адреси.

Рађевићу је забрањено путовање ван БиХ, састајања и сваки контакт са другим осумњиченим лицима, као и свједоцима у кривичном предмету "Бојан Цвијетић и други" који су осумњичени за организовани криминал у вези са трговином опојним дрогама.

Они су ухапшени у полицијској акцији "Транспортер" у новембру прошле године.

(Срна Фото: Анадолија/Архива) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МИЛЕ РАТКОВИЋ

12.05.2022 09:58

КАКО ГА МАМА, БИВША НАРОДНА ПОСЛАНИЦА У ПСБиХ У САРАЈЕВУ НЕ ИЗВУЧЕ, УЗ ПОМОЋ ПРИКЕ ПАНТЕ ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

12.05.2022 12:20

Зато су га и пустили сад це једниг дана изаци вијест непизнатом мјесту боравка,нестаи у виду магле као и многи до сада знају насе,,слузбе,, кски то функционисе